ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Επίθεμα Εγκαυμάτων Reliburn 10x10 Zoom

Επίθεμα Εγκαυμάτων Reliburn 10x10

Επίθεμα Εγκαυμάτων...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€4.50


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές
Νέο καινοτόμο προϊόν της εταιρείας Reliance που προσφέρει άμεση ανακούφιση από εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού. Το συγκεκριμένο επίθεμα εγκαυμάτων Reliburn έχει διαστάσεις  10cm x 10cm και είναι εγκαύματα μεγάλης επιφάνειας πχ. για παλάμη.

Εφαρμόζει στο τραύμα χωρίς να κολλάει προσφέροντας δροσιά και ανακούφιση ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από μολύνσεις και την περαιτέρω καταστροφή των ιστών του δέρματος.

Συνίσταται για όλους λόγω χαμηλού κόστους απόκτησης και φύλαξης του σε ένα συρτάρι, ένα φαρμακείο, στο αυτοκίνητο κλπ. Μην το αμελής γιατί μια φορά θα συμβεί και η πρώτη έκφραση σου είναι: "Αχ και να το είχα!".

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επίθεμα Εγκαυμάτων Reliburn 10x10

Επίθεμα Εγκαυμάτων Reliburn 10x10

Επίθεμα Εγκαυμάτων...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.