ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Συσκευή Πλύσης Οφθαλμών Χημικών PLUM 500ml Zoom

Συσκευή Πλύσης Οφθαλμών Χημικών PLUM 500ml

€31.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 3 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Συσκευή πλύσης οφθαλμών pH Neutral DUO 500ml της εταιρείας PLUM A/S σχεδιασμένη για άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση προφύλαξη των ματιών από χημικά, όξινα ή αλκαλικά προϊόντα τα οποία μπορεί να εισχωρήσουν στα μάτια σε στέρεα, υγρή ή αέρια μορφή.

Σε περίπτωση ατυχήματος το νερό δεν είναι αρκετό για τoν περιορισμό και την μείωση της έκτασης του ατυχήματος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορεί να είναι αποφασιστικά για την πλήρη αποφυγή δημιουργίας μόνιμης βλάβης.
 
Η άμεση πλύση των ματιών με ένα αποτελεσματικό σκεύασμα πλύσης οφθαλμών βοηθάει σημαντικά στο να περιοριστεί η έκταση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί.

Σε περιπτώσεις τραυματισμού των οφθαλμών απο όξινα ή αλκαλικά χημικά, η προτεινόμενη αντιμετώπιση είναι να εξουδετερωθεί το χημικό άμεσα, σε ένα επίπεδο pH περίπου 7.4, το οποίο είναι το φυσιολογικό επίπεδο pH του οφθαλμικού υγρού.

Την λύση ήρθε να δώσει η συσκευή πλύσης που είναι απλή στη χρήση με ευκολία στην εφαρμογή και ειδικό πατενταρισμένο στόμιο με το οποίο ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει αποτελεσματικά και τα δύο μάτια ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια τρίτων.

Χαρακτηριστικά:

  • Αποτελεσματική αντιμετώπιση τραυματισμών απο όξινα ή αλκαλικά χημικά 
  • Επαναφορά του pH του ματιού σε ουδέτερο επίπεδο αποτρέποντας τη πρόκληση μη αναστρέψιμης βλάβης σε ελάχιστα δευτερόλεπτα
  • Κατάλληλη για την εξουδετέρωση ισχυρών όξινων και αλκαλικών χημικών ουσιών
  • Περιέχει φωσφορικά άλατα (φωσφορικό διάλυμα 4.9%) ίδια με αυτά που υπάρχουν στον ανθρώπινο οργανισμό
  • Διαθέτει καινοτομικό στόμιο, που επιτυγχάνει την εύκολη και αποτελεσματική πλύση και των δυο ματιών ταυτόχρονα
  • Παρέχει σταθερή ροή του διαλύματος για παρατεταμένη διάρκεια έως και 5 λεπτά, με ήπια πίεση, έτσι ώστε να γίνεται αποτελεσματική και ασφαλής πλύση του οφθαλμού
  • Ιδιαίτερα απλή στη λειτουργία, διαθέτει οδηγίες χρήσης επάνω στη φιάλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα απο τον οποιονδήποτε, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εκπαίδευση  
  • Διάρκεια αποστείρωσης : Τρια (3) έτη απο την ημερομηνία παραγωγής
  • Μικρές διαστάσεις: Εύκολο στην μεταφορά και αποθήκευση.
  • Πιστοποιήσεις : 92/42/EEC, CE

Προσοχή: Εφαρμόζεται τοπικά δεν είναι για κατάποση, μακρυά από παιδιά.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Συσκευή Πλύσης Οφθαλμών Χημικών PLUM 500ml

Συσκευή Πλύσης Οφθαλμών Χημικών PLUM 500ml

pH Neutral DUO 500ml...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.