Το Αrmy-Μarket.gr σας παρέχει την νέα καινοτόμα υπηρεσία με την ονομασία Dead On Arrival που χρησιμοποιείται μόνο από μεγάλα καταστήματα. Υπηρεσία που θα δώσει τέλος σε κάθε αμφιβολία σας για την ποιότητα του προϊόντος που θα λάβετε στα χέρια σας.

Η παραπάνω υπηρεσία συνίσταται στην άμεση αντικατάσταση των προϊόντων τα οποία καταφθάνουν ελαττωματικά από τον κατασκευαστή τους.

Σε περίπτωση που εντός επτά ημερών από την ημερομηνία παράδοσης αποστείλετε πίσω ελαττωματικό προϊόν στο Army-Market.gr, αφού προηγηθεί ενημέρωση των υπευθύνων, τότε εμείς άμεσα σας το αντικαθιστούμε με νέο ίδιο προϊόν δίχως να πληρώσετε ούτε καν τα έξοδα αποστολής. 

Οροί παροχής Υπηρεσίας

Ως ημερομηνία παράδοσης νοείται η ημερομηνία πρώτης ειδοποίησης από την εταιρεία ταχυμεταφορών σε εσάς για την έλευση του προϊόντος.

Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το Army-Market.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη.

To προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω ACS courier με χρέωση του Αrmy-Μarket.gr αλλιώς δεν γίνεται δεκτό και ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.

Tα προϊόντα επιστρέφονται στην διεύθυνση:
Army-market.gr 
Τμήμα Επιστροφών
Θερμοπυλών 2
2541021622
67131, Ξάνθη

Σε περίπτωση ύπαρξης συσκευασίας, αυτή πρέπει να επαναποσταλεί στο Αrmy-Μarket.gr μαζί με το ελαττωματικό προϊόν ακέραια.

Το Αrmy-Μarket.gr δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.

Το Αrmy-Μarket.gr δύναται σε περίπτωση που διαπιστώσει κακόβουλη ή αντίθετη με τα χρηστά ήθη και τις συναλλακτικές αρχές χρήση της υπηρεσίας να αρνηθεί την παροχή της, επιφυλασσόμενο για τα έννομα συμφέροντα του.

To Αrmy-Μarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας προς το καταναλωτικό κοινό, καθώς και το δικαίωμα να κάνει οποτεδήποτε αλλαγή στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους/προϋποθέσεις κριθεί άκυρος ή σε κάθε περίπτωση ανεφάρμοστος, αυτό δε θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων.

Με εκτίμηση, 
Army-Market.gr

Yπηρεσία COP 7 ημερών

Ακόμη μια καινοτόμα υπηρεσία από τον πρωτοπόρο σε όλους τους τομείς του διαδικτυακού εμπορίου σε είδη σωμάτων ασφαλείας είναι στην διάθεση σας και ονομάζεται Cooling of Period.

H υπηρεσία που θα αποτρέψει τις τυχόν αναστολές που δημιουργούνται για την αγορά ενός προϊόντος μέσω του καταστήματος δίχως να είναι βέβαιος ο πελάτης για το εάν επρόκειτο να μείνει ευχαριστημένος.

Με την υπηρεσία αυτή τo Army-Market.gr σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγέλνετε και δεν σας ικανοποιεί σας επιστρέφει άμεσα τα χρήματα της αξίας του προϊόντος στο ακέραιο.

Σε περίπτωση που εντός επτά ημερών έπειτα από την ημερομηνία παράδοσης αποστείλετε πίσω το προϊόν για το οποίο δεν μείνατε ικανοποιημένοι στο Army-Market.gr τότε εμείς άμεσα σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος μείον τα έξοδα αποστολής που επιβάρυναν το προϊόν.

Οροί παροχής Υπηρεσίας

Ως ημερομηνία παράδοσης νοείται η ημερομηνία πρώτης ειδοποίησης από την εταιρία ταχυμεταφορών σε εσάς για την έλευση του προϊόντος.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο (με δελτίο αποστολής για τη σχετική πίστωση) που εκδόθηκε το κατάστημα μας σε πρωτότυπη μορφή. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα από την έδρα του καταστήματος, θα πρέπει να επιδεικνύεται και η ηλεκτρονική πληρωμή που εκδόθηκε από την τράπεζα.

Το κόστος της μεταφοράς για την επιστροφή του προϊόντος το αναλαμβάνει ο μη ικανοποιηθείς πελάτης και ανέρχεται στα 5€ κόστος που εσωκλείεται στο προϊόν που επιστρέφεται.

To προϊόν πρέπει να επαναποσταλεί στην διεύθυνση:
Army-Market.gr 
Τμήμα Επιστροφών
Θερμοπυλών 2
2541021622
67131, Ξάνθη

Άθικτο και Αχρησιμοποίητο. Εάν το προϊόν περιέχεται σε συσκευασία τότε αυτή δεν θα πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση. 

Τα προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση. Αυτό επιβεβαιώνεται έπειτα από έλενχο κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Το Αrmy-Μarket.gr δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργασίμων ημερών με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κατεβλήθησαν από τον πελάτη. To Αrmy-Μarket.gr επιστρέφει ακέραια το ποσό που κατεβλήθη για την αξία του προϊόντος κατά την αγορα αυτού, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Το Αrmy-Μarket.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για πιθανή απώλεια των επιστρεφομένων προϊόντων κατά την διαδικασία επιστροφής τους.

Σε κάθε περίπτωση που ο ίδιος ο πελάτης δεν επιθυμεί την επιστροφή των χρημάτων του άμεσα, αλλά ούτε την αγορά κάποιου άλλου αντικειμένου τότε βεβαιώνεται η πληρωμή του προς το Army-Market.gr με ένα επίσημο e-mail το οποίο και αναγνωρίζεται από τον εκάστοτε πωλητή σε μελλοντική αγορά έπειτα από την επίδειξη του ή την ανάγνωση του μυστικού κωδικού που εμπεριέχεται σε αυτό. Ο Κωδικός είναι μοναδικός και ενεργοποιείται μόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη.

Προσοχή:

Το Army-Market.gr δύναται σε περίπτωση που διαπιστώσει κακόβουλη ή αντίθετη με τα χρηστά ήθη και τις συναλλακτικές αρχές χρήση της υπηρεσίας να αρνηθεί την παροχή της, επιφυλασσόμενο για τα έννομα συμφέροντα του.

To Αrmy-Μarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας προς το καταναλωτικό κοινό, καθώς και το δικαίωμα να κάνει οποτεδήποτε αλλαγή στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους/προϋποθέσεις κριθεί άκυρος ή σε κάθε περίπτωση ανεφάρμοστος, αυτό δε θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων.

Με εκτίμηση, 
Army-Market.gr

To Army-Market.gr, πάντα καινοτόμο και πρωτοπόρο στον τομέα του σας προσφέρει την νέα εξελιγμένη του υπηρεσία την "Lowest Price Quarantine" που φέρνει την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΙΜΩΝ.

Με την παρούσα υπηρεσία αυτή το Αrmy-Μarket.gr δίνει διπλή μορφή και κάνει πράξη τα λόγια του τίτλου της υπηρεσίας: 

1) Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα κάποιο προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρεται φθηνότερα κάπου αλλού, τότε σας προσφέρουμε έκπτωση ισάξια της διαφοράς. 

2) Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα κάποιο προϊόν που προμηθευτήκατε από το κατάστημα προσφέρεται φθηνότερα κάπου αλλού, τότε σας επιστρέφουμε την διαφορά.

Οροί παροχής Υπηρεσίας

Για να γίνει χρήση της υπηρεσίας ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί αγορά από το Αrmy-Μarket.gr ή θα πρέπει να εκδηλωθεί επιθυμία για αγορά.

Η σύγκριση τιμών γίνεται μόνο σε απολύτως ίδια προϊόντα σε επίπεδο κωδικού και χρώματος και μόνο σε επίπεδο τελικής τιμής (με ΦΠΑ).

Εξαιρούνται περιπτώσεις κακόβουλης της παρεχόμενης υπηρεσίας με ρήτρα προστασίας 8%. Δηλαδή, το Αrmy-Market.gr σας παρέχει τη διαφορά σύμφωνα με τα παραπάνω μόνο εάν το προϊόν που θα βρείτε έχει τιμή ίση ή μεγαλύτερη από το 92% της παρεχόμενης από το Army-Market.gr τιμής. Σε περίπτωση μεγαλύτερης απόκλισης το Army-Market.gr θεωρεί ότι πρόκειται για κακή χρήση της εν λόγω υπηρεσίας.

Η διαφορά στην τιμή αφορά μόνο διαδικτυακά καταστήματα, και αποδεικνύεται με την αποστολή e-mail του συνδέσμου όπου προβάλλεται το εξεταζόμενο προϊόν. Η υπόδειξη μπορεί να γίνεται και τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα επικοινωνίας του καταστήματος. Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί η αγορά τότε η υπόδειξη θα πρέπει να πιστοποιείται εντός (7) εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση εκδήλωσης επιθυμίας αγοράς του προϊόντος η έκπτωση εφαρμόζεται άμεσα ενώ αν έχει πραγματοποιηθεί η αγορά επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την αποδοχή της ύπαρξης χαμηλότερης από την παρεχόμενη από εμάς τιμή.

Προσοχή στη σύγκριση τιμών πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψη όλα τα στοιχεία που διαμορφώνουν την τελική τιμή συμπεριλαμβανομένων: τρόπου πληρωμής (έξοδα αντικαταβολής), φόροι, μεταφορικά κλπ.

Οι τιμές πρέπει να είναι οι επίσημα δημοσιευμένες τιμές που ισχύουν για όλους και όχι αυτές που μπορεί να προκύπτουν από την χρήση Bonus ή εκπτωτικών κουπονιών ορισμένων καταναλωτών σε ανταγωνιστικά κατασταστήμα.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής δεν ισχύει όταν τα προσφερόμενα είδη προέρχονται από κατασχέσεις, εκποιήσεις, δημοπρασίες, καθώς και παράνομο εμπόριο.

Η τιμή του προϊόντος που υποδεικνύετε δεν πρέπει να πρόκειται για ειδική προσφορά και να μην έχει χρονικούς περιορισμούς.

Τυχόν πρόσθετες δωρεάν παροχές υπηρεσιών ή/και προϊόντων μαζί με το συγκρινόμενο προϊόν δεν καλύπτονται και δεν υπολογίζονται στο πλαίσιο της παρούσας ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΙΜΩΝ.

Περιπτώσεις που εξαιρούνται από την παρούσα ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΙΜΩΝ: 
•εάν η χαμηλότερη τιμή δεν είναι τιμή λιανικής πώλησης 
•εάν η χαμηλότερη τιμή αφορά στην πώληση του ιδίου προϊόντος μεταχειρισμένου και όχι καινούριου 
•εάν η χαμηλότερη τιμή προκύπτει σε περίοδο εκπτώσεων ή αφορά προσφορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί εκπτώσεων/προσφορών 
•εάν η χαμηλότερη τιμή προκύπτει από κατάστημα που εκποιεί εμπορεύματα, σύμφωνα με την κείμενη εθνική και κοινοτική νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού 
•εάν το ανταγωνιστικό κατάστημα είναι σταθερά εκπτωτικό (discount store)
•εάν το ανταγωνιστικό κατάστημα λόγω απραγίας δεν έχει ανανεώσει τις τιμές του στους τιμοκαταλόγους που εκδίδονται από τις προμηθεύτριες εταιρείες. 

Το Army-Market.gr δύναται σε περίπτωση που διαπιστώσει κακόβουλη ή αντίθετη με τα χρηστά ήθη και τις συναλλακτικές αρχές χρήση της υπηρεσίας να αρνηθεί την παροχή της, επιφυλασσόμενο για τα έννομα συμφέροντα του.

To Army-Market.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας προς το καταναλωτικό κοινό, καθώς και το δικαίωμα να κάνει οποτεδήποτε αλλαγές στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους/προϋποθέσεις κριθεί άκυρος ή σε κάθε περίπτωση ανεφάρμοστος, αυτό δε θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων.

To Army-Market.gr παρουσίαζει μια νέα υπηρεσία GOD-P Silver που ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά. Πιο αναλυτικά μιλάμε για μια υπηρεσία την "Group Of Deal-Price Silver" που ενθαρρύνει τις μαζικές αγορές προσφέροντας εκπτώσεις στον σύνολο των πελατών που μας προτιμά. 

Με την παρούσα υπηρεσία αυτή το Αrmy-Μarket.gr δίνει δύναμη και αξία σε ένα γκρούπ πελατών ώστε να παραγγείλουν μαζικά και να αποκτήσουν τα προϊόντα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές από τις αναγραφόμενες.

Πέρα από τα δωρεάν μεταφορικά, η δυνατότητα της έκπτωσης μπορεί να αποδοθεί: 

  • Ποσοστιαία έκπτωση με μέγιστο ποσοστό αυτό της τάξης του 10% των αναγραφόμενων τιμών. 
  • Σε προϊόντική μορφή που θεωρείται η πιο συμφέρουσα για τους πελάτες.

Οροί παροχής Υπηρεσίας

Για να γίνει χρήση της υπηρεσίας Group Of Deal-Price Silver θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αγορά από το Αrmy-Μarket.gr ή θα πρέπει να εκδηλωθεί επιθυμία για αγορά μέσω επικοινωνίας ενημερώνοντας τους αρμόδιους για το ύψος της παραγγελίας και τις ζητούμενες ποσότητες.

Το ύψος της ελάχιστης παραγγελίας για χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει να ανέρχεται στα 500€ και άνω π.χ. αγoρά 8 ζεύγη αρβυλών αξίας 62.5€ κλπ.

Υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης του παραπάνω κανόνα μόνο σε περιπτώσεις παραγγελίας σημάτων όπου πραγματοποιείται παραγγελία ποσότητας των 15τεμ ίδιων σημάτων και άνω π.χ.Σήματα Πυροσβεστικού Κλιμακίου, Ομάδα Σπουδαστών Αρχιφυλάκων.

Το μέγιστο δυνατό ποσοστό της έκπτωσης εφαρμόζεται κλιμακωτά και μπορεί να φτάσει: 

  • Το - 8%  για αγορές από 500€ - 600€ 
  • Το - 9%  για αγορές από 601€ - 800€
  • Το -10% για αγορές από 801€ & άνω

Πάραδειγμα:
Αγορά 8 Τεμάχια άρβυλα αξίας 62,50€=500€ ενεργοποιήση GOD-PS (-8%) = 460€/8 = 57,50€/Άρβυλο με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που το ποσό αγοράς είναι μεγαλύτερο τότε μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας GOD-P Golden για ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις που αγγίζουν τα επίπεδα χονδρικής και ξεπερνούν όπου αυτό είναι εφικτό ακόμη και ποσοστό μεγαλύτερο της τάξης του 20%. 

Σε περίπτωση που οι πελάτες επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα έπειτα από συνεννόηση με το Army-Market.gr να υποβάλλουν αίτημα έκπτωσης για την χρήση της υπηρεσίας και να διαλέξουν αν επιθυμούν να λάβουν την έκπτωση ακόμη και σε προϊοντική μορφή ισάξια της αξίας έκπτωσης.

Παράδειγμα: Από την παραπάνω αγορά προκύπτει διαφορά 40€ -> το ποσό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή 1) Σε μορφή έκπτωσης, 2) Σε μορφής προϊόντικής έκπτωσης.

Εξαίρεση από την παραπάνω παροχή υπηρεσίας αποτελούν τα προϊόντα της εταιρείας HAIX, BLACKWAHK, 5.11 για τα οποία απαγορεύεται κάθε είδους εκπτωτική πολιτική πέρα από τις δημοσιευμένες στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Army-Market.gr δύναται σε περίπτωση που διαπιστώσει κακόβουλη ή αντίθετη με τα χρηστά ήθη και τις συναλλακτικές αρχές χρήση της υπηρεσίας να αρνηθεί την παροχή της, επιφυλασσόμενο για τα έννομα συμφέροντα του.

To Army-Market.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας προς το καταναλωτικό κοινό, καθώς και το δικαίωμα να κάνει οποτεδήποτε αλλαγές στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους/προϋποθέσεις κριθεί άκυρος ή σε κάθε περίπτωση ανεφάρμοστος, αυτό δε θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων.

Η παρόν υπηρεσία αφορά κείμενο και διαχείρηση του Army-Market.gr από το Μάρτιο του 2014. Αναπαραγωγή και εφαρμογή της από τρίτους αποτελεί απλά κείμενο αντιγραφής και εφαρμογής με σκοπό τον ανταγωνισμό αντικατοπτρίζοντας την ανικανότητα εφαρμογής καινοτόμων ιδέων από τρίτους.

Με εκτίμηση,
Army-Market.gr

To Army-Market.gr παρουσίαζει μια νέα υπηρεσία GOD-P Golden που ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά. Πιο αναλυτικά μιλάμε για μια υπηρεσία την "Group Of Deal-Price Golden" που ενθαρρύνει τις μαζικές αγορές προσφέροντας εκπτώσεις στον σύνολο των πελατών που μας προτιμά. 

Με την παρούσα υπηρεσία αυτή το Αrmy-Μarket.gr δίνει δύναμη και αξία σε ένα γκρούπ πελατών ώστε να παραγγείλουν μαζικά και να αποκτήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν σε ακόμη χαμηλότερες τιμές από τις αναγραφόμενες. Πέρα από τα δωρεάν μεταφορικά η δυνατότητα της έκπτωσης μπορεί να αποδοθεί: 

  • Ποσοστιαία με μέγιστο ποσοστό έκπτωσης της τάξης 15% από τις αναγραφόμενες (όπου αυτό είναι εφαρμόσιμο και φυσικά εξαιρούνται προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε μεγάλη έκπτωση). 
  • Σε προϊόντική μορφή που θεωρείται η πιο συμφέρουσα για τους πελάτες.

Οροί παροχής Υπηρεσίας

Για να γίνει χρήση της υπηρεσίας Group Of Deal-Price Golden θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αγορά από το Αrmy-Μarket.gr ή θα πρέπει να εκδηλωθεί επιθυμία για αγορά μέσω επικοινωνίας ενημερώνοντας τους αρμόδιους για το ύψος της παραγγελίας και τις ζητούμενες ποσότητες.

Το ύψος της ελάχιστης παραγγελίας για χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει να ανέρχεται στα 1000€ και άνω π.χ. 9 Ζεύγη Παπούτσια των 135€ κλπ.

Υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης του παραπάνω κανόνα μόνο σε περιπτώσεις παραγγελίας σημάτων όπου πραγματοποιείται παραγγελία πόσοτητας των 15τεμ ίδιων σημάτων και άνω π.χ.Σήματα Πυροσβεστικού Κλιμακίου, Ομάδα Σπουδαστών Αρχιφυλάκων.

Σε περίπτωση που οι πελάτες επιθυμούν έχουν την δυνατότητα έπειτα από συνεννόηση με το Army-Market.gr να υποβάλλουν αίτημα έκπτωσης για την χρήση της υπηρεσίας και να διαλέξουν αν επιθυμούν να λάβουν την έκπτωση ακόμη και σε προϊοντική μορφή ισάξια της αξίας έκπτωσης.
π.χ. 9 Ζεύγη Άρβυλα αξίας 135€*9= 1215€ * 15% = 114,75€.

Εξαίρεση από την παραπάνω παροχή υπηρεσίας αποτελούν τα προϊόντα της εταιρείας HAIX, BLACKWAHK, 5.11 για τα οποία απαγορεύεται κάθε είδους εκπτωτική πολιτική πέρα από τις δημοσιευμένες στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Army-Market.gr δύναται σε περίπτωση που διαπιστώσει κακόβουλη ή αντίθετη με τα χρηστά ήθη και τις συναλλακτικές αρχές χρήση της υπηρεσίας να αρνηθεί την παροχή της, επιφυλασσόμενο για τα έννομα συμφέροντα του.

To Army-Market.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας προς το καταναλωτικό κοινό, καθώς και το δικαίωμα να κάνει οποτεδήποτε αλλαγές στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους/προϋποθέσεις κριθεί άκυρος ή σε κάθε περίπτωση ανεφάρμοστος, αυτό δε θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων.

Με εκτίμηση, 
Army-Market.gr