ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Gel Φροντίδας Εγκαυμάτων 3.5ml

Φροντίδα Εγκαυμάτων Gel...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€1.40


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Το gel εγκαυμάτων Blue Lion Burn Sachet Cool Relief αποτελεί μία αποτελεσματική άμεση αντιμετώπιση ήπιων εγκαυμάτων. Η συσκευασία του σε φακελάκι κάνει πολύ εύκολη την χρήση του αλλά και τη μεταφορά του αφού είναι αρκετά μικρό ώστε να το έχετε μαζί σας.

Το gel αντιμετώπισης εγκαυμάτων Burn Sachet Cool Relief της Blue Lion είναι κατάλληλο για ενήλικες και για παιδιά και ανακουφίζει άμεσα όταν εφαρμοστεί στην πάσχουσα περιοχή ενώ περιορίζει τον περαιτέρω τραυματισμό ή την συνεχιζόμενη βλάβη του ιστού και αποτρέπει την εξάπλωση του εγκαύματος σε υγιή ιστό.

Η υδρογέλη εγκαυμάτων Blue Lion Burn Sachet Cool Relief είναι από αποσταγμένο νερό και υλικά φιλικά προς το δέρμα, προστατεύει από τις μολύνσεις και πρέπει να εφαρμόζεται άμεσα στην πάσχουσα περιοχή για να έχει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και για εγκαύματα στην περιοχή του προσώπου.

Προσοχή: Εφαρμόζεται τοπικά δεν είναι για κατάποση, μακρυά από παιδιά.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Gel Φροντίδας Εγκαυμάτων 3.5ml

Gel Φροντίδας Εγκαυμάτων 3.5ml

Φροντίδα Εγκαυμάτων Gel...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.