ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Βουρτσάκι Καθαρισμού DM404113 Zoom

Βουρτσάκι Καθαρισμού

Βουρτσάκι καθαρισμού για την περιποίηση των αρβύλων σας

Περισσότερες λεπτομέρειες

€4.00


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Βουρτσάκι καθαρισμού με ξύλινη λαβή για να αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα σκόνες και βρομιές πάνω από τα άρβυλα σας. Κρίνεται απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί πριν από την βαφή των αρβυλών ώστε να μπορείτε να βάψετε τα άρβυλα δίχως να φθείρετε τα βουρτσάκια που περιέχονται στην μπογιά. 

Είναι κατασκευασμένο από 100% τρίχα αλόγου που βοηθά στην αποφυφή της τριβής και εκδοράς του δέρματος του υποδήματος. Προϊόν της εταιρείας Cheq Brill και έχει συνολικό μήκος 13cm σχετικά μικρό για να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσα στα προσωπικά αντικείμενα χωρίς να πιάνει χώρο.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Βουρτσάκι Καθαρισμού

Βουρτσάκι Καθαρισμού

Βουρτσάκι καθαρισμού για την περιποίηση των αρβύλων σας

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

29προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.