ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€


 

Διεμβολές Zoom

Διεμβολές

Ποικιλία σε Διεμβολές

Περισσότερες λεπτομέρειες

€4.00


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Διεμβολές Στρατού σε κυβάκι έτοιμο για να περαστεί επάνω σε βέργα η οποία τοποθετείται επάνω στο σακάκι της επίσημης στολής.

Διεμβολές Κοσόβου, Αφγανιστάν, Στρατιωτικής Αξίας, Ευδόκιμου Υπηρεσίας Υπαξιωματικών κλπ. που μπορούν να συνδυαστούν και με τις βέργες τους αν θέλετε για να τις πάρετε ολοκληρωμένες.

Αν επιθυμείτε να κάνετε συνδυαστική αγορά και θέλετε να αγοράσετε 2 διεμβολές με βέργα ανάλογου μεγέθους τότε θα επιλέξετε την πρώτη διεμβολή μόνη της με την επιλογή χωρίς βέργα. Έπειτα επιστρέφεται στο προϊόν επιλέγοντας την δεύτερη διεμβολή που επιθυμείτε και στην επιλογή μέγεθος βέργας να επιλέξετε μεσαίο κλπ.

Οι βέργες διεμβολών πωλούνται και ξεχωριστά οπότε αν δεν επιθυμείτε την αγορά τους τώρα, μπορείτε να επανέλθετε και να τις αγοράσετε ξεχωριστά.

Σε περίπτωση απορίας παρακαλώ συμπληρώστε στα σχόλια που βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Λόγω πληθώρας διεμβολών που υπάρχουν αν θέλετε να αγοράσετε κάποια διεμβολή και δεν υπάρχει στην κυλιόμενη μπάρα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Διεμβολές

Διεμβολές

Ποικιλία σε Διεμβολές

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

24προϊόντα στην ίδια κατηγορία