Διεμβολές

Κώδ.
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Διεμβολές
search
  • Διεμβολές
Διεμβολές

Διεμβολές | ArmyMarket.gr

Διεμβολές

Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Ποικιλία σε Διεμβολές

€4.00
Tax included
Διεμβολή:
Μέγεθος Βέργας:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Διεμβολές Κοσόβου, Αφγανιστάν, Στρατιωτικής Αξίας, Ευδόκιμου Υπηρεσίας Υπαξιωματικών κλπ. που μπορούν να συνδυαστούν και με τις βέργες τους αν θέλετε για να τις πάρετε ολοκληρωμένες.

Αν επιθυμείτε να κάνετε συνδυαστική αγορά και θέλετε να αγοράσετε 2 διεμβολές με βέργα ανάλογου μεγέθους τότε θα επιλέξετε την πρώτη διεμβολή μόνη της με την επιλογή χωρίς βέργα. Έπειτα επιστρέφεται στο προϊόν επιλέγοντας την δεύτερη διεμβολή που επιθυμείτε και στην επιλογή μέγεθος βέργας να επιλέξετε μεσαίο κλπ.

Οι βέργες διεμβολών πωλούνται και ξεχωριστά οπότε αν δεν επιθυμείτε την αγορά τους τώρα, μπορείτε να επανέλθετε και να τις αγοράσετε ξεχωριστά.

Σε περίπτωση απορίας παρακαλώ συμπληρώστε στα σχόλια που βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Λόγω πληθώρας διεμβολών που υπάρχουν αν θέλετε να αγοράσετε κάποια διεμβολή και δεν υπάρχει στην κυλιόμενη μπάρα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

*Στην εικόνα απεικονίζεται το (ΔΕΙΡΑΠ) και επιλέγεται στις περιπτώσεις Κοσόβου-Ελληνικό, Αφγανιστάν-Ελληνικό. Το "2η" και "3η" αφορά τον αριθμό συμμετοχής σε αποστολές. 

 

CUSTOMER REVIEWS