ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στρατιωτικών & αστυνομικών ειδών είναι έτοιμο και ήρθε να φέρει την αλλαγή στο χώρο. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την επιχείρηση, να δείτε, να ενημερωθείτε, να συγκρίνετε και να επιλέξτε το προϊόν που σας αφορά μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε.

Η απόφαση μας να δημιουργηθεί το νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα βασίστηκε στο στόχο μας που επίκεντρο έχει πάντα τον πελάτη. Επομένως το νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα σκοπό έχει να προσφέρει στους πελάτες την σχέση αρίστης ποιότητα και προσιτής τιμής. Μια σχέση που οι πελάτες μας ξέρουν και εμπιστεύονται παραμένοντας μέχρι σήμερα στο πλευρό μας σε όποια γωνία της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Επιπλέον γίνεται προσπάθεια μέσα από το χώρο αυτό αναδεικνύοντας την ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά σε όλους σε εσάς τηρώντας την αποστολή μας. Δηλαδή σε ελάχιστο χρόνο να βρίσκετε αυτό που επιθυμείτε έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά όπου και αν βρίσκεστε.

Παραμένοντας σταθεροί στις αξίες μας και στους όρους που έχουμε θέσει έως σήμερα καταφέραμε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών που μας προτιμούν. Έτσι αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα φτιάχτηκε για όσους μας εμπιστεύτηκαν χωρίς πλέον να έχουν την δυνατότητα να μας επισκεφτούν από κοντά και για δώσει την ευκαιρία σε νέους πελάτες να μας γνωρίσουν καλύτερα εκπληρώνοντας έτσι το όραμα μας.

Το νέο αυτό e-shop περιέχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που παρουσιάζεται με φωτογραφικό υλικό και αναγράφει τα πλήρη χαρακτηριστικά του προϊόντος, έτσι ώστε να δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να αξιολογεί και να συγκρίνει το προϊόν πριν προβεί στην αγορά του.

Με το ARMY-MARKET.GR είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό, με την άριστη εξυπηρέτησή μας, την καλή ποιότητα και την ασυναγώνιστη τιμή, πριν κάνετε την επόμενη αγορά σας, θα μας συμβουλευτείτε γιατί έχουμε στρατηγική που φτιάχτηκε για σας και την ακολουθούμε πιστά.

ΣΗΜΕΡΑ

Το πλέον γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα στρατιωτικών & αστυνομικών ειδών συνεχίζει να δρα δυναμικά εκπληρώνοντας την αρχική του πρόθεση προσφοράς προϊόντων ποιότητας, οικονομία στην τσέπη και άμεση εξυπηρέτηση. Περιηγηθείτε, ενημερωθείτε, συγκρίνετε και επιλέξτε μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, προϊόντα χρήσιμα για την εργασία ή για στιγμές χαλάρωσης όπως το κάμπινγκ. Τα προϊόντα παρουσιάζονται με φωτογραφικό υλικό και πλήρη ανάλυση των χαρακτηριστικών τους, έτσι ώστε να δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να αξιολογεί και να συγκρίνει την επιλογή του πριν προβεί σε αγορά.

Η απόφαση μας να δημιουργηθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα βασίστηκε στον αρχικό στόχο μας που επίκεντρο έχει την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Η επιτυχία του στόχου μας αποδεικνύεται περίτρανα από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποκτήσαμε περισσότερους από 4.000 μόνιμους φίλους.

Φίλους και επισκέπτες, που ξεπέρασαν τους 250.000, για τους όποιους φροντίσαμε να προσφέρουμε μια νέα ιστοσελίδα με τις πιο υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο. Επίσημα πλέον το Army-Market.gr βρίσκεται ανάμεσα στο 20% των γρηγότερων web-sites σε παγκόσμιο επίπεδο*.

Επιτυχία μας, η επικέντρωση στο σκοπό μας, που είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την αρίστη σχέση μεταξύ ποιότητας και προσιτής τιμής. Μια σχέση που οι πελάτες μας, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, σήμερα ξέρουν και εμπιστεύονται.

Μέσα από την ποικιλία προϊόντων που σήμερα απαριθμούνται σε περισσότερα από 1.000 προσπαθήσαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά σε όλους εσάς, τηρώντας την αποστολή μας. Δηλαδή να εξυπηρετείστε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά βρίσκοντας αυτό που επιθυμείτε. Αυτό είναι το όραμά μας.

Παραμένοντας σταθεροί έως σήμερα στις αξίες και στους όρους που έχουμε θέσει, καταφέραμε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, πετυχαίνοντας να εξυπηρετήσουμε περισσότερες από 10.000 αποστολές.

Με το Army-Market.gr είμαστε σίγουροι πλέον πως με τη γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση, την εξαιρετική ποιότητα και την ασυναγώνιστη τιμή που προσφέρουμε, πριν προβεί κάνεις σε μια αγορά, σίγουρα θα μας συμβουλευτεί. Γιατί έχουμε στρατηγική που φτιάχτηκε για εσάς και την ακολουθούμε πιστά.

Η ανασκόπηση του έργου μας αποδεικνύει πως θέσαμε γερές βάσεις για την επίτευξη της στρατηγικής μας μέσα σε μια περίοδο δύσκολων οικονομικών συνθηκών στην οποία ο πελάτης είναι απόλυτα ενήμερος για προϊόντα, ποιότητα και τιμές.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

*Σύμφωνα με δεδομένα του alexa.com στις 15/06/2011

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Το κατάστημα μας λειτουργεί από το 1945 κοντά σας. Είναι μια επιχείρηση που κατάφερε μέσα από την εξειδίκευση, να πετύχει την άριστη ποιότητα, στην σωστή τιμή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εδραιωθεί και σήμερα να είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του ελληνικού χώρου.

Είμαστε κατάστημα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ετοίμων ενδυμάτων. Η πείρα μας και η άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες μας επέτυχε μέχρι σήμερα να δώσει στους πελάτες μας την ικανοποίηση της άριστη εξυπηρέτησής τους. Στο κατάστημα μας μπορεί να βρει κανείς μεγάλη ποικιλία σε είδη, στρατού, σωμάτων ασφαλείας, εργασίας και ρουχισμού.

Στόχος Να προσφέρουμε το προϊόν σε ασύγκριτη ποιότητα, στην καλύτερη τιμή σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Αποστολή Η άριστη εξυπηρέτησή σας, γρήγορα και αποτελεσματικά όπου και αν βρίσκεστε. Όραμα Να είμαστε η πρώτη επιλογή σε κάθε αγορά σας. Στρατηγική

  • Άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας, γιατί κατανοούμε τον πελάτη.
  • Εξυπηρέτηση και μετά την αγορά του προϊόντος, γιατί ο πελάτης για μας έχει αξία.
  • Επιλογή των συνεργατών μας, με κύριο γνώμονα την ποιότητα, γιατί θέλουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
  • Διάθεση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, γιατί σεβόμαστε το πορτοφόλι σας.