Σακίδιο Ranger 75L New Mil-Tec

Επανασχεδιασμένο σακίδιο πλάτης 75Lt σε χακί χρωματισμό της εταιρείας Mil-Tec

Περισσότερες λεπτομέρειες

€65.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 6 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 75lt χακί χρώματος της εταιρείας Mil-Tec για όσους επιθυμούν την αποθήκευση και μεταφορά των αντικειμένων τους σε ένα σακίδιο με εργονομία και ποιότητα.

Είναι κατασκευασμένο από 100% Polyester με διαστάσεις 70x35x20cm και διατίθεται σε χακί χρώμα. Διαθέτει ευρύχωρη κεντρική θέση διαστάσεων 50x28x20cm για τα μεγάλου όγκου αντικειμένα ή ρουχισμό καθώς και πέντε πολύ εύχρηστες για μικρότερα αντικείμενα.

Αναλυτικότερα δύο βρίσκονται στο πλαϊ με διαστάσεις 29x12x7cm, μία στο καπάκι 22x24cm, μία στο μπροστά μέρος 22x20x4 και μια αυτόνομη στο κάτω μέρος για τοποθετήση των υποδημάτων διαστάσεων 16x37x14cm.

Στο μπροστά μέρος υπάρχουν δύο ιμάντες με κλιπ για να δένετε και να ρυθμίζεται το σακίδιο σας για καλύτερη ρύθμιση του όγκου όταν αυτό είναι μισό-γεμάτο. Πέρα αυτών το σακίδιο είναι εξοπλισμένο με ιμάντες οριζόντιου προσανατολισμού για συγκράτηση υποστρώματος ή υπνόσακου.

Στο καπάκι σε αυτόνομη θέση το σακίδιο συνοδεύεται από σάκο αδιαβροχοποίησης για να καλύπτεται πλήρως σε περιπτώσεις έντονης βροχής ώστε να μην ποτίσει το ύφασμα και βαρύνει όλο το σακίδιο.

Στο πίσω μέρος οι ιμάντες μεταφοράς είναι ρυθμιζόμενοι για να σας ταιριάζουν απόλυτα τόσο στη πλάτη όσο και στη μέση. Ιμάντας πρόσδεσης υπάρχει και στο στήθος με σκοπό να μην σας τραβάει πίσω το σακίδιο από το βάρος.

Επιπλέον την μεταφορά του φορτίου διευκολύνουν τα δύο μεταλλικά ελλάσματα στήριξης του σακιδίου που βρίσκονται εξωτερικά πίσω από τους ιμάντες ώστε να μοιράζονται το φορτίο και να σας διευκολύνουν στην μεταφορά του.

Tέλος δένει στην μέση για μοιράζετε το φορτίο και στο σημείο πρόσδεσης φέρει έξτρα ενίσχυση για να μην σας κόβει από το βάρος στην κοιλιακή χώρα.

Χαρακτηριστικά:

  • Θέσεις: Επτά
  • Χωρητικότητα: 75L
  • Υλικό: 100% Polyester
  • Διαστάσεις: 70*35*20cm
  • Σάκος Αδιαχοβροποιήσης
  • Σημείο τοποθέτησης ονόματος
  • Μεταλλικά ελλάσματα στήριξης
  • Ρυθμιζόμενοι ιμάντες ασφάλισης

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σακίδιο Ranger 75L New Mil-Tec

Σακίδιο Ranger 75L New Mil-Tec

Επανασχεδιασμένο σακίδιο πλάτης 75Lt σε χακί χρωματισμό της εταιρείας Mil-Tec

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία