ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€


 

Θήκη Γκλοπ Περιστρεφόμενη 24" - 26" Molle Vega 8VP65 Zoom

Θήκη Γκλοπ Περιστρεφόμενη 24" - 26" Molle Vega

Θήκη γκλοπ Περιστρεφόμενη Vega

Περισσότερες λεπτομέρειες

€17.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 1 πόντο.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Πολυμερική περιστρεφόμενη θήκη γκλοπ της εταιρείας Vega ιδανική για γκλοπ διαστάσεων μεταξύ 24" έως και 26" εκατοστών. Διαθέτει 5 σημεία συγκράτησης του γκλοπ στο εσωτερικό τα οποία φροντίζουν για την σταθερότητα του.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυμερικό πλαστικό, είναι ανοιχτού τύπου για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Προσαρμόζει πολύ εύκολα στη ζώνη υπηρεσίας σας και περιστρέφεται για να την τοποθετήσετε στην κλίση που σας εξυπηρετεί.

Απαραίτητη για όσους κάνουν υπηρεσία σε αυτοκίνητο ή μηχανή καθώς τους επιτρέπει να αλλάζουν εύκολα την κλίση της θήκης ώστε να μην τους ενοχλεί κατά την είσοδο/έξοδο από το όχημα τους.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Θήκη Γκλοπ Περιστρεφόμενη 24" - 26" Molle Vega

Θήκη Γκλοπ Περιστρεφόμενη 24" - 26" Molle Vega

Θήκη γκλοπ Περιστρεφόμενη Vega

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.