ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Γκλοπ ESP 23" Περιστρεφόμενη Θήκη Zoom

Γκλοπ ESP 23" Περιστρεφόμενη Θήκη

Τηλεσκοπικό Γκλοπ 23" της εταιρείας ESP

Περισσότερες λεπτομέρειες

€49.50

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 4 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Νεότερο ενδιάμεσο πτυσσόμενο γκλοπ 23" μεταξύ και του 21"- 26"   από την ESP. Το μέγεθος του όπως βλέπετε και από τον παρακάτω αναλυτικό πίνακα είναι 23εκ κλειστό και 60cm/23,6cm ανοικτό.

Όπως όλη η σειρά έχει υποστεί επεξεργασία "HARDENED"  για να μην λυγίζει. Συνοδεύεται από την δική του περιστρεφόμενη θήκη που δένει και προσαρμόζει εύκολα πάνω στη ζώνη σας. 

Χαρακτηριστικό είναι το γρήγορο και εύκολο άνοιγμα που προσφέρει με μια κίνηση. 

Λόγω της εργονομίας στην χειρολαβή του προσφέρει σταθερό κράτημα αποφεύγοντας έτσι την πιθανότητα να φύγει από τα χέρια του χρήστη κατά την χρήση του.

Εδώ παρουσιάζεται ο τρόπος που ανοίγει εύκολα και γρήγορα και ο τρόπος που κλείνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ή ΔΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

/images/xrisi_globe.gif

Προσοχή: Μπορεί να κλείσει με ένα χτύπημα κάθετα όπως απεικονίζεται στην παραπάνω κινούμενη εικόνα. Δεν χρειάζεται δύναμη.

/images/esp_extra_grip_peristrefomeni_thiki.jpg

Όταν το κλείνετε μετά από βαριά χρήση ή σε περίπτωση που προσπαθήσατε να το κλείσετε και επιμένει να μην κλείνει με ένα απλό κάθετο χτύπημα, τότε θα πρέπει πρώτα να το χτυπήσετε υπό κλίση, να το περιστρέψετε 180ο μοίρες να το ξαναχτυπήσετε υπό κλίση και έπειτα να βρίσκεται κάθετο στην οριζόντια επιφάνεια ώστε να κλείσει σωστά και να μην υπάρξει πρόβλημα καταστροφής της εσωτερικής ασφάλειας.

 

/images/Button_characteristics_esp.png

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Γκλοπ ESP 23" Περιστρεφόμενη Θήκη

Γκλοπ ESP 23" Περιστρεφόμενη Θήκη

Τηλεσκοπικό Γκλοπ 23" της εταιρείας ESP

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.