ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

-12%
Γιλέκο Μάχης Plate Carrier Laser Cut Vest Mil-Tec 13465102 Zoom

Γιλέκο Μάχης Laser Cut Carrier Vest Mil-Tec

Γιλέκο Μάχης Carrier Vest της εταιρείας Mil-Tec

Περισσότερες λεπτομέρειες

€65.00

€57.00

-€8.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 5 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Ποιοτικό γιλέκο μάχης της εταιρείας Mil-Tec κατασκευασμένο από 100% Polyester για να οργανώσετε τον εξοπλισμό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Διαθέτει εξ' ολοκλήρου νέο σύστημα Molle τεχνολογίας Laser Cut για να προσθέσετε εσείς τις θήκες που σας εξυπηρετούν ώστε να διαμορφώσετε ένα γιλέκο μάχης που θα καλύπτει στις ανάγκες σας στο μέγιστο βαθμό.

Ρυθμίζεται πλήρως στο μέγεθος σας χάρη στο διπλό velcro που διαθέτει στους ώμους και στη μέση ώστε να ταιριάζει πλήρως σε κάθε σωματότυπο.

Εάν το επιθυμείτε υπάρχει η δυνατότητα να εξοπλιστεί και με αντιβαλλιστικές πλάκες τόσο στο εμπρόσθιο τμήμα όσο και στο πίσω μέρος.

Επιπλέον χαρακτηριστικά είναι οι D-link κρίκοι που διαθέτει στους ώμους για κρέμασμα αντικειμένων, στο πίσω μέρος υπάρχει χειρολαβή διάσωσης και σύστημα molle με velcro για τοποθέτηση σημάτων εάν το επιθυμείτε.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Γιλέκο Μάχης Laser Cut Carrier Vest Mil-Tec

Γιλέκο Μάχης Laser Cut Carrier Vest Mil-Tec

Γιλέκο Μάχης Carrier Vest της εταιρείας Mil-Tec

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

23προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.