Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr

Κώδ. 21240 Gear Aid
Instant Delivery
Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr
search
  • Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr
  • Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr
Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr
Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr

Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr | ArmyMarket.gr

Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr

Κώδ. 21240 Gear Aid
(10)
Instant Delivery

Κόλλα επιδιόρθωσης...

€12.90
Tax included
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Κόλλα ουρεθάνης Aquasure 28gr για επιδιορθώσεις σε εξοπλισμό θαλάσσης της εταιρείας McNETT. Είναι ιδανική να κολλήσει στολές κατάδυσης, αξεσουάρ neoprene, αδιάβροχα ρούχα, φουσκωτά κλπ.
 
Οδηγίες:
Καθαρίστε το φθαρμένο neoprene με Gear Aid Aquasure. Για μη υφασμάτινες επιφάνειες τραχύνετε και μετά καθαρίστε. Εφαρμόστε το Aquasure® απευθείας από το σωληνάριο ή με βουρτσάκι.

Αφήστε το μια νύχτα να στεγνώσει (10-14 ώρες). Έαν επιθυμείτε την γρήγορη επιδιόρθωση του αντικειμένου μπορείτε να χρησιμοποιήστε το McNett Cotol-240 Accelerator που μειώνει το χρόνο σε 2ώρες πιέστε εδώ

Τρύπες και σχισίματα: Δημιουργήστε υποστήριξη με κολλητική ταινία. Γεμίστε το κενό και την περιοχή 5mm γύρω από αυτό με Aquasure. Αφαιρέστε την ταινία όταν στεγνώσει καλά.

Ραφές: Τοποθετήστε μια σταγόνα πάχους 2mm επικαλύπτοντας τις άκρες της ραφής κατα τουλάχιστον 5mm.

Εφαρμόστε μικρή πίεση ώστε να γεμίσετε την επιφάνεια του υφάσματος.

Προσοχή:

Καλό είναι να αποφύγετε την επαφή με το δέρμα, σύνισταται χρήση με γάντια μιας χρήσεως. Σε περίπτωση που συμβεί για να αφαιρέσετε από τα χέρια σας τρίψτε με ένα κομμάτι ύφασμα με ισοπροπυλική αλκοόλη 99% και στη συνέχεια πλύνετε με νερό και σαπούνι.

Αποθήκευση:

Το Aquasure εάν δε διατηρηθεί σωστά θα στεγνώσει. Αποφύγετε την επαφή με υγρασία. Ωθήστε το περιεχόμενο προς το λαιμό του σωληναρίου. Καθαρίστε τυχόν περισσεύματα και κλείστε καλά. Αποθηκεύστε το σε ξηρό μέρος. Για να επιμηκύνετε το χρόνο ζωής τοποθετήστε το προϊόν μέσα σε σακούλα στο ψυγείο.

Στο ψυγείο Aquasure γίνεται συμπαγές για την χρήση του βουτήξτε το σωληνάριο σε ζεστό νερό για 15 λεπτά ή κρατήστε το στα χέρια σας μέχρι να μαλακώσει.

CUSTOMER REVIEWS