ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr

21240

Κόλλα επιδιόρθωσης...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€9.60


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Κόλλα ουρεθάνης Aquasure 28gr για επιδιορθώσεις σε εξοπλισμό θαλάσσης της εταιρείας Gear Aid. Είναι ιδανική να κολλήσει στολές κατάδυσης, αξεσουάρ neoprene, αδιάβροχα ρούχα, φουσκωτά κλπ.
 
Οδηγίες:
Καθαρίστε το φθαρμένο neoprene με Gear Aid Aquasure. Για μη υφασμάτινες επιφάνειες τραχύνετε και μετά καθαρίστε. Εφαρμόστε το Aquasure® απευθείας από το σωληνάριο ή με βουρτσάκι.

Αφήστε το μια νύχτα να στεγνώσει (10-14 ώρες). Έαν επιθυμείτε την γρήγορη επιδιόρθωση του αντικειμένου μπορείτε να χρησιμοποιήστε το McNett Cotol-240 Accelerator που μειώνει το χρόνο σε 2ώρες πιέστε εδώ

Τρύπες και σχισίματα: Δημιουργήστε υποστήριξη με κολλητική ταινία. Γεμίστε το κενό και την περιοχή 5mm γύρω από αυτό με Aquasure. Αφαιρέστε την ταινία όταν στεγνώσει καλά.

Ραφές: Τοποθετήστε μια σταγόνα πάχους 2mm επικαλύπτοντας τις άκρες της ραφής κατα τουλάχιστον 5mm.

Εφαρμόστε μικρή πίεση ώστε να γεμίσετε την επιφάνεια του υφάσματος.

Προσοχή:

Καλό είναι να αποφύγετε την επαφή με το δέρμα, σύνισταται χρήση με γάντια μιας χρήσεως. Σε περίπτωση που συμβεί για να αφαιρέσετε από τα χέρια σας τρίψτε με ένα κομμάτι ύφασμα με ισοπροπυλική αλκοόλη 99% και στη συνέχεια πλύνετε με νερό και σαπούνι.

Αποθήκευση:

Το Aquasure εάν δε διατηρηθεί σωστά θα στεγνώσει. Αποφύγετε την επαφή με υγρασία. Ωθήστε το περιεχόμενο προς το λαιμό του σωληναρίου. Καθαρίστε τυχόν περισσεύματα και κλείστε καλά. Αποθηκεύστε το σε ξηρό μέρος. Για να επιμηκύνετε το χρόνο ζωής τοποθετήστε το προϊόν μέσα σε σακούλα στο ψυγείο.

Στο ψυγείο Aquasure γίνεται συμπαγές για την χρήση του βουτήξτε το σωληνάριο σε ζεστό νερό για 15 λεπτά ή κρατήστε το στα χέρια σας μέχρι να μαλακώσει.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr

Κόλλα Επιδιορθώσεων Gear Aid 28gr

Κόλλα επιδιόρθωσης...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.