ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Κουκούλα Απόκρυψης Spando Mil-Tec

Κουκούλα Απόκρυψης...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€20.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Κουκούλα απόκρυψης σε χρώμα Woodland Green που ήρθε να δώσει την λύση σε ένα επιτυχημένο Face Camouflage με ταχύτητα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Είναι κατασκευασμένο από 88% Nylon και 12% Rubber.

Πέρα από την ταχύτητα εφαρμογής της, είναι ένα προϊόν που σας απαλλάσει από την χρήση μπογιάς και χημικών ουσίων που απαιτούν ώρα για την εφαρμογή τους καθώς και την αντίστοιχη ώρα για τον καθαρισμό τους.

Φορίεται με απλό τράβηγμα όπως μια κλασική κουκούλα και είναι ένα μέγεθος. Δεν διαθέτει τρύπες και σας επιτρέπει λόγο υλικού κατασκευής να τις δημιουργήσετε εσείς στα σημεία που επιθυμείτε χωρίς να χαλάσει αν την κόψετε.

Είναι δροσερή σε περιπτώσεις όπου επικρατεί ζέστη ενώ αντίστροφα προσφέρει μείωση της αίσθησης του ψύχους τα κρύα πρωϊνά.

Προϊόν που αγαπήθηκε παλαιότερα από στρατιωτικούς κατά την περίοδο ασκήσεων στο παρελθόν. Εισάγεται στην Ευρώπη από την Γερμανική Εταιρεία Mil-Tec και κατασκευάζεται από την Great Day στην Αμερική.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Κουκούλα Απόκρυψης Spando Mil-Tec

Κουκούλα Απόκρυψης Spando Mil-Tec

Κουκούλα Απόκρυψης...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.