ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Γιλέκο Μάχης Mil-Tec Molle Simple 13462101 Zoom

Γιλέκο Μάχης Mil-Tec Molle Simple

€42.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 4 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Γιλέκο μάχης της εταιρείας Mil-Tec κατασκευασμένο από 100% Polyester για να οργανώσετε τον εξοπλισμό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Διαθέτει εξ' ολοκλήρου σύστημα Molle για να προσθέσετε εσείς τις θήκες που σας εξυπηρετούν ώστε να διαμορφώσετε ένα γιλέκο μάχης που θα καλύπτει 100% στις ανάγκες σας.

Ασφαλίζει με δύο ρυθμιζόμενους ιμάντες στο μπροστινό μέρος με clips και φερμουάρ ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν δύο θήκες (μία σε κάθε πλευρά) με φερμουάρ κάθετου προσανατολισμού για έγγραφα και χάρτες.

Για να συγκρατείτε στην θέση του ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης στο κάτω μέρος είναι εξοπλισμένο με θηλύκια συγκράτησης που δένουν στην ζώνη.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα πλήρους ρύθμισης του γιλέκου ανάλογα με τον σωματότυπο σας χάρη στα velcro που διαθέτει σε κάθε ώμο και τους ιμάντες ρύθμισης, ενώ στα πλαϊνά σε κάθε μεριά μπορείτε να το ρυθμίσετε από τους έξι συνολικά (τρεις σε κάθε πλευρά) πλήρως ρυθμιζόμενους ιμάντες.

Στο πίσω μέρος υπάρχει χειρολαβή διάσωσης και velcro για τοποθέτηση σημάτων εάν το επιθυμείτε.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Γιλέκο Μάχης Mil-Tec Molle Simple

Γιλέκο Μάχης Mil-Tec Molle Simple

Γιλέκο Μάχης...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.