ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Κόλλα Επιδιόρθωσης/Στεγανοποίησης Σκηνών Gear Aid

Κόλλα επιδιόρθωσης και στεγανοποίησης των ραφών...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€10.40

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 1 πόντο.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Το Seam Grip FC είναι μια φόρμουλα ουρεθάνης από την εταιρεία Gear Aid με βάση το νερό που στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλη για στεγανοποίηση ραφών σε συνθετικά και διαπνέοντα υφάσματα όπως π.χ. υφάσματα σκηνών. Η καινοτομία του Seam Grip FC είναι πως όταν στεγνώσει γίνεται ένα διαφανές, εύκαμπτο ανθεκτικό φιλμ με σχεδόν αόρατο και μη γυαλιστερό φινίρισμα. Το Seam Grip FC πλένεται, είναι κατάλληλο για στεγνό καθάρισμα και ανθεκτικό σε συνθήκες ψύξης / απόψυξης.


ΟΔΗΓΙΕΣ:
-Καθαρίστε και στεγνώστε όλες τις επιφάνειες. Απομακρύνετε τα υπολείμματα παλαιού στεγανοποιητικού με μια σκληρή βούρτσα.
-Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Αφαιρέστε το εσωτερικό κάλυμμα ασφαλείας.
-Πιέστε το μπουκαλάκι απαλά και εφαρμόστε μια λεπτή, ομοιόμορφη στρώση πάνω στη ραφή.
-ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΚΑΛΑ πριν τη χρήση ή το δίπλωμα (2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου - περισσότερο σε χαμηλότερη θερμοκρασία).
-Ελέγξτε αν έχει στεγνώσει πριν τη χρήση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εφαρμόστε σε ένα μικρό σημείο πριν τη χρήση, για να ελέγξετε την αντοχή του χρώματος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Κλείστε το καπάκι της κόλλας και πλύνετε το βουρτσάκι με νερό και σαπούνι αμέσως μετά τη χρήση ώστε να μην χαλάσει και να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Προσοχή: Μην χρησιμοποιείται διαλυτικό οι τρίχες μπορεί να αλλοιωθούν με τη χρήση του. Διατηρήστε το σε δροσερό, ξηρό σημείο.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Κόλλα Επιδιόρθωσης/Στεγανοποίησης Σκηνών Gear Aid

Κόλλα Επιδιόρθωσης/Στεγανοποίησης Σκηνών Gear Aid

Κόλλα επιδιόρθωσης και στεγανοποίησης των ραφών...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.