ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Eπιθέματα Επιδιορθώσεων McNETT Zoom

Eπιθέματα Επιδιορθώσεων McNETT

Κόλλα επιδιόρθωσης

Περισσότερες λεπτομέρειες

€6.90


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Νέα πανίσχυρα αυτοκόλλητα επιθέματα που κολλούν σε σχεδόν όλες τις επιφάνειες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά είδη εύκαμπτων υλικών προσφέροντας κόλληση με μεγάλη διάρκεια ζωής επισκευές.

Διαφανές επιθέματα για αόρατες επισκευές και μαύρο για όπου είναι απαραίτητο. Το Tenacious™ Patch δεν αφήνει τα σχισίματα να επεκταθούν και προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή στα σημεία που δέχονται φθορά από την τριβή.

Προσφέρει γρήγορη και μακράς διάρκειας επισκευή σε συνθετικά και φυσικά υφάσματα, fleece, βινύλιο, καουτσούκ και πλαστικό.

Θεωρείτε ιδανικό για σκηνές, αδιάβροχα, σακίδια, υπνόσακους, στρώματα, καθίσματα, τέντες, μαλακά ψυγεία - τσάντες, φουσκωτά παιχνίδια, προσωρινές επισκευές ελαστικών ποδηλάτου κ.α.

H κάθε συσκευασία περιέχει 3 διαφανή και 1 μαύρο μπάλωμα, διαμέτρου 7,6cm

Οδηγίες:

Καθαρίστε και στεγνώστε το σημείο που πρόκειται να επισκευαστεί. Ενώστε τις σχισμένες άκρες του υλικού. Εφαρμόστε το επίθεμα, με τουλάχιστον 25mm περιθώριο περιμετρικά του σχισίματος.

Χρήση σε συνδυασμό με κόλλα: Τα επιθέματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν επισκευές με κόλλες ουρεθάνης Aquasure® ή Seam Grip® που δεν έχουν στεγνώσει ακόμη. Υπερκαλύψτε το σημείο περιμετρικά κατά τουλάχιστον 25mm.

Όταν η κόλλα στεγνώσει, μπορείτε να αφαιρέσετε το επίθεμα εφ΄όσον το επιθυμείτε. Αποθήκευση και φροντίδα: Αποθηκεύετε τα αχρησιμοποίητα επιθέματα σε κλειστή πλαστική σακούλα. Τα επιθέματα μπορούν να πλυθούν. Όχι στεγνό καθάρισμα.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Eπιθέματα Επιδιορθώσεων McNETT

Eπιθέματα Επιδιορθώσεων McNETT

Κόλλα επιδιόρθωσης

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.