ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Αδιαβροχοποιήση Σκηνών McNETT 21291 Zoom

Αδιαβροχοποιήση Σκηνών McNETT

Αδιαβροχοποιήση σκηνών

Περισσότερες λεπτομέρειες

€20.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Το Tentsure™ είναι μια φόρμουλα ουρεθάνης από την εταιρεία McNETT με βάση το νερό που στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλη για την αδιαβροχοποιήση του πατώματος των σκηνών, τοιχώματα σκηνής, ραφές, αδιάβροχα κλπ.

Η καινοτομία του Tentsure είναι πως όταν στεγνώσει γίνεται ένα διαφανές, εύκαμπτο ανθεκτικό φιλμ με σχεδόν αόρατο και μη γυαλιστερό φινίρισμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Καθαρίστε και στεγνώστε την επιφάνεια. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα πάνω στην επιστρωμένη πλευρά με ένα πινέλο ή σφουγγάρι. Μην χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα. Κρατήστε τις επιστρωμένες επιφάνειες ξεχωριστά και αφήστε τις να στεγνώσουν για 24 ώρες. Ελέγξτε πριν τη χρήση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Πλύνετε το πινέλο ή το σφουγγάρι με σαπούνι και νερό αμέσως μετά την χρήση.

Προσοχή: Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Αδιαβροχοποιήση Σκηνών McNETT

Αδιαβροχοποιήση Σκηνών McNETT

Αδιαβροχοποιήση σκηνών

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.