ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Δίχτυ Σκίασης 5x5 Shade Sail Camo Systems

Δίχτυ σκίασης σε 2 χρωματισμούς της εταιρείας Camo System

Περισσότερες λεπτομέρειες

€250.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 25 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Δίχτυα σκίασης σε τέτραγωνο σχήμα με αρτάνι που διαθέτει μεταλλικές θηλιές στα άκρα και συρματόσκοινο περιμετρικά ειδικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη αντοχή, ευκολότερη τοποθέτηση και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Έχουν φυλλωσιά νέα σχεδίασης η οποία προσφέρει μεγαλύτερο ποσοστό σκίασης από ότι τα υπόλοιπα δίχτυα. Θεωρείται ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, beach bar, παραλίες το οποίο πέρα από το γεγονός ότι ομορφαίνει το χώρο προσφέρει και σκίαση σε διάσταση που καλύπτει 5x5m ή αλλιώς 25m².

Η κατασκευή του είναι ανθεκτική στο νερό, υγρασία και μούχλα αλλά δεν είναι εξοπλισμένη με βραδύκαυστο υλικό.

Πρόταση: Για να μπορέσει να αντέξει σε εξωτερικό χώρο ενάντια σε δυνατό αέρα καλό είναι τοποθετητεί εξαρχής από την κάτω πλευρά ψιλό σύρμα σε σχήμα "Χ" και να δεθεί σε πολλά σημεία με μικρό διάφανο tie rap αποτρέποντας έτσι την τάλαντωση σε μεγάλο βαθμό.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δίχτυ Σκίασης 5x5 Shade Sail Camo Systems

Δίχτυ Σκίασης 5x5 Shade Sail Camo Systems

Δίχτυ σκίασης σε 2 χρωματισμούς της εταιρείας Camo System

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.