ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Δίχτυ Σκίασης 3x3 Shade Sail Camo Systems

Δίχτυ Ερήμου της εταιρείας Camo Systems με συρματόσκοινο

Περισσότερες λεπτομέρειες

€95.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 9 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Δίχτυ ερήμου με αρτάνι της εταιρείας Camo Systems ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, beach bar, παραλίες το οποίο πέρα από το γεγονός ότι ομορφαίνει το χώρο προσφέρει και σκίαση 75-80% σε διάσταση που καλύπτει 3x3m.

Είναι κατασκευασμένο από 100% polyester σε rip-stop για αντοχή και αρτάνι στο κάτω μέρος του από 100% ναυλον. Ο χρωματισμός του είναι συνδασμός από καφέ και μπεζ. Η κατασκευή του είναι ανθεκτική στον ήλιο για να μην καίγεται με τον καιρό, στο νερό, την υγρασία και τη μούχλα. 

Για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή, το παρόν περιμετρικά φέρει ενύσχιση με σύρμα και τέσσερις θηλιές στις άκρες του έτοιμες για τοποθέτηση επάνω στο σημείο στήριξης.

Προϊόν της εταιρείας: Camo Systems

Πρόταση: Για να μπορέσει να αντέξει σε εξωτερικό χώρο ενάντια σε δυνατό αέρα καλό είναι τοποθετητεί εξαρχής από την κάτω πλευρά ψιλό σύρμα σε σχήμα "Χ" και να δεθεί με μικρό διάφανο tie rap αποτρέποντας έτσι την τάλαντωση σε μεγάλο βαθμό.

Προσοχή: Δεν είναι εξοπλισμένο με βραδύκαυστη προστασία

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δίχτυ Σκίασης 3x3 Shade Sail Camo Systems

Δίχτυ Σκίασης 3x3 Shade Sail Camo Systems

Δίχτυ Ερήμου της εταιρείας Camo Systems με συρματόσκοινο

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.