ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Δίχτυ Παραλλαγής Snow 3x3 Camo Systems 14465007 Zoom

Δίχτυ Παραλλαγής Snow 3x3 Camo Systems

Δίχτυ snow της εταιρείας Camo Systems

Περισσότερες λεπτομέρειες

€55.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 5 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Δίχτυ λευκό με αρτάνι της εταιρείας Mil-Tec ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, beach bar, παραλίες το οποίο πέρα από το γεγονός ότι ομορφαίνει το χώρο προσφέρει και σκίαση σε διάσταση που καλύπτει 3x3m.

Το πλέγμα είναι κατασκευασμένο από 100% polyester ενώ το πλέγμα από αρτάνι στη κάτω πλευρά είναι από 100% ναύλον. Ο χρωματισμός του είναι συνδασμός από ασπρο ανοικτό (snow) και γκρι (ice).

Η κατασκευή του είναι ανθεκτική στο νερό, υγρασία και μούχλα αλλά δεν είναι εξοπλισμένη με βραδύκαυστο υλικό.

Πρόταση: Για να μπορέσει να αντέξει σε εξωτερικό χώρο ενάντια σε δυνατό αέρα καλό είναι τοποθετητεί εξαρχής από την κάτω πλευρά ψιλό σύρμα σε σχήμα "Χ" και να δεθεί σε πολλά σημεία με μικρό διάφανο tie rap αποτρέποντας έτσι την τάλαντωση σε μεγάλο βαθμό.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δίχτυ Παραλλαγής Snow 3x3 Camo Systems

Δίχτυ Παραλλαγής Snow 3x3 Camo Systems

Δίχτυ snow της εταιρείας Camo Systems

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.