ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Κλιπς Συγκράτησης Όπλου-Κλειδιών VEGA (8V31) 8V31 Zoom

Κλιπς Συγκράτησης Όπλου-Κλειδιών VEGA (8V31)

Dyneema Συγκράτηση όπλου/κλειδιών...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€22.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Καινοτόμο πολυμερικό σύστημα με Dyneema για τη συγκράτηση όπλου που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από τα συνήθης καθώς σας επιτρέπει να δένετε το όπλο σας από την βάση του και σας προστατεύει σε περιπτώσεις όπως πτώση από αποτυχία στην προσπάθεια εφαρμογής του στην θήκη ή σας το πάρουν εσαφλμένα σε ανύπτο χρόνο κλπ.

Εφαρμόζει άνετα στην ζώνη όπως μια κοινή θήκη και λειτουργεί με απλό τράβηγμα που επιτρέπει το κορδόνι από Dyneema να εκτείνεται. Η δύναμη που αντέχει είναι 0,6kg. Όταν τελείωσει η χρήση του μαζεύει αυτόματα και αν επιθυμείτε ασφαλίζει με απλή περιστροφή.

Είναι προϊόν της Ιταλικής εταιρείας Vega που συνδυάζει άριστα με τον εξοπλισμό σας. Το ίδιο προϊόν πέρα από την συγκράτηση του οπλού μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί και ως σύστημα συγκράτησης κλειδιών που αφορούν την εργασία ώστε να μην τα χάνεται. 

Το κορδόνι Dyneema επιτρέπει να τεντωθεί πλήρως έτσι ώστε να σας επιτρέψει την χρήση του όπλου ή των κλειδιών σας όπου και όταν αυτό χρειαστεί.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Κλιπς Συγκράτησης Όπλου-Κλειδιών VEGA (8V31)

Κλιπς Συγκράτησης Όπλου-Κλειδιών VEGA (8V31)

Dyneema Συγκράτηση όπλου/κλειδιών...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.