ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Θήκη Molle EDC 2.0 Pentagon

Θήκη πολλαπλών χρήσεων της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€32.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 3 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Θήκη πολλαπλών χρήσεων με σύστημα Molle διαστάσεων 18x22x6cm μοντέλο EDC της εταιρείας Pentagon που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη οργάνωση των μικροαντικειμένων άμεσης χρήσης του εξοπλίσμου σας τοποθετώντας το στην εξάρτηση, την τσάντα, το γιλέκο μάχης κ.α.

Για την κατασκευή του επιλέχθηκαν άριστα υλικά όπως 500D Nylon Cordura®, κορδόνι 500Paracord, YKK φερμουάρ, Hypalon Molle σύστημα και WooJin Duraflex πλαστικά σημεία.

Το EDC pouch διαθέτει δύο κύριες θήκες μια έμπροσθεν και μία κεντρική. Η μπροστινή ανοίγει με μονό φερμουάρ και έχει διαστάσεις 17*17,5cm. Η κεντρική θήκη ανοίγει με διπλά φερμούαρ στις 180ο ώστε να έχετε πλήρη πρόσβαση στο εσωτερικό βλέποντας παράλληλα τι χρειάζεστε.

Στην κεντρική θήκη έχει τοποθετηθεί κορδόνι για άμεσο κλείσιμο και σύστημα συγκράτησης αυτού διατηρώντας την θήκη όσο το δυνατόν πιο κλειστή γίνεται αποτρέπωντας έτσι την πτώση αντικειμένων δίχως να είναι απαραίτητο το κλείσιμο του με το φερμουάρ.

Στο εσωτερικό στην πίσω πλευρά του διαθέτει θήκη ταχείας πρόσβασης δίχως να ασφαλίζει με διαστάσεις 17*17cm για σημειωματάριο, κινητό κ.α. και έμπροσθεν αυτής στην μέση της υπάρχει οριζόντια τοποθετημένος ελαστικός ιμάντας που σχηματίζει υποδοχή με 3 μεγάλα διαχωριστικά (4x6cm) και 4 μικρότερα (4.5x2.5cm).

Eσωτερικά στην μπροστινή πλευρά όπως απεικονίζεται στην εικόνα διαθέτει θήκη από δίχτυ mesh 20*17cm που ανοίγει με φερμουάρ ενώ εξωτερικά αυτής υπάρχει ελαστικός ιμάντας που σχηματίζει υποδοχή για 2 θέσεις τοποθέτησης αντικειμένων με διαστάσεις 10x4cm και 4 μικρότερες θέσεις (5x2.5cm).

Επιπλέον χαρακτηριστικά αποτελούν ο ελαστικός ιμάντας για τοποθέτηση στυλό στο κάτω μέρος και το κορδόνι με κρίκο για κρέμασμα κλειδιών στο επάνω μέρος.

Το EDC Pouch της εταιρείας αποτελεί μια θήκη πρόταση για άριστη οργάνωση χωρίς να χάνεται χρόνο αναζητώντας τα αντικείμενα που έχουν παραπέσει μέσα στην τσάντα σας. Τέλος εναλλακτικές χρήσεις του EDC είναι να χρησιμοποιηθεί ως τσαντάκι τοποθέτησης εργαλείων, ειδών φαρμακείου κ.α.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Θήκη Molle EDC 2.0 Pentagon

Θήκη Molle EDC 2.0 Pentagon

Θήκη πολλαπλών χρήσεων της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.