-13%
Πιστολοθήκη VEGA (VKS) VKS8 Zoom

Πιστολοθήκη VEGA (VKS)

Πιστολοθήκη ασφαλείας της εταιρείας Vega

Περισσότερες λεπτομέρειες

€61.90

€54.00

-€7.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 5 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Πιστολοθήκη μοντέλο VKS που συγκρατεί το όπλο με ασφάλεια στην θέση του. Προϊόν από την κορυφαία Ιταλική εταιρεία Vega που διακρίνεται για τα ποιοτικά προϊόντα της.

Είναι ένα καλοσχεδιασμένο για όσους επιθυμούν μια συμπαγής θήκη απόκρυψης όπλου με διπλό σύστημα ασφαλείας. Τo όπλο τοποθετείτε γρήγορα στην θέση του καθώς και το τράβηγμα του γίνεται εύκολα όπου και όταν αυτό χρειαστεί.

Σύμφωνα με το επίσημο site της εταιρείας η πιστολοθήκη είναι κατασκευασμένη από συμπαγές υλικό με υψηλή αντοχή. Φέρει εσωτερική κάλυψη που προσφέρει καλύτερη προστασία του πιστολιού σας και παράγει λιγότερο θόρυβο κατά την είσοδο και έξοδο του πιστολιού.

Διαθέτει αυτόματο σύστημα ασφαλείας και βίδα που βοηθά να τη ρυθμίσετε για να εφαρμόζει τέλεια το πιστόλι σας.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε την απλή πιστολοθήκη σας σε πιστολοθήκη μηρού απλώς προσαρμόζοντας την σε κάποια από τις πλατφόρμες μηρού της εταιρείας Vega Holsters όπως η 8k16 και η 8k18.

Είναι διαθέσιμη για όπλα τύπου Glock 17/19/22/23/26/27, Η&Κ USP Compact, Walter P99. Μπορεί να συνδυαστεί με την πλατφόρμα μηρού, η οποία μπορεί να αγοραστεί μεμονωμένα, δίνοντάς σας την δυνατότητα να έχετε δύο διαφορετικού τύπου πιστολοθήκες στην διάθεση σας.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Πιστολοθήκη VEGA (VKS)

Πιστολοθήκη VEGA (VKS)

Πιστολοθήκη ασφαλείας της εταιρείας Vega

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία