Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TKS-834

Κώδ. TKS-834 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TKS-834
search
  • Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TKS-834
Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TKS-834

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TKS-834 | ArmyMarket.gr

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TKS-834

Κώδ. TKS-834 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting Isofil..

€14.00
Tax included
Χρώμα:
Μέγεθος:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Η Τσέχικη εταιρεία Lasting έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο παρουσιάζει τις ισοθερμικές της κάλτσες.

Ισοθερμικές κάλτσες που φροντίζουν να σας κρατήσουν ζεστούς ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -35οC μέχρι και + 5οC.

Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες τους βοηθούν να μην αναπτύσσονται βακτήρια στα πόδια που προκαλούν αλεργίες ή δυσοσμία.

Έχει λεπτή πλέκη και σύνθεση της αναλυτικά είναι:

50%   ISOLFIL® -  100% polypropylene
35%   SILTEX     -  100% polypropylene
10%   POLYAMIDE
5%     LYCRA

http://www.army-market.gr/images/lasting/isolfil-lasting.gifhttp://www.army-market.gr/images/lasting/lycra_lasting.gif


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

AIRCOND: Σύστημα πλεξίματος, το οποίο δημιουργεί σε ολόκληρη την κάλτσα κανάλια αέρα για την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα βοηθώντας στην απομακρύνση της υγρασίας και του ιδρώτα από το δέρμα.

TRANSFOR: Συνδυασμένο σύστημα πλέξης, που δημιουργεί στην κάλτσα  ένα ελαφρύ μέρος μονής πλέξης και στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της κάλτσας ενισχύεται με δεύτερο στρώμα. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται προπαντός για τις κάλτσες σε ζεστό καιρό. Μαζί με κατάλληλα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κρύο καιρό.

Ανάλυση Υλικών

Isolfil:
Άριστη ποιότητα ιταλικού νήματος πολυπροπυλενίου της ίνας Meraklon. Διαθέτει θερμική αγωγιμότητα του μικρότερη από όλες τις ίνες και ως εκ τούτου είναι η καλύτερη στην προστασία του οργανισμού από της διακυμάνσεις της θερμοκρασίας - διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία.

Επιπλεόν ο συντελεστής απορρόφησης υγρασίας Isolfil ® είναι ο χαμηλότερος όλων και ως εκ τούτου είναι σε θέση να αποβάλει τον ιδρώτα έξω από την κάλτσα και έτσι να αποφευχθούν τυχόν ενοχλητικά συναισθήματα.

Polypropylene:
Άριστα νήματα πολυπροπυλενίου από την Schoeller Αυστρίας. Polycolon ® είναι νήμα που διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του σώματός σας και σας κρατά στεγνό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν έχει σημασία πόσο ιδρώνετε μιας και είναι υδρόφοβο υλικό που στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Τέλειο στρώσιμο εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμομόνωση.

Lycra:
Σήμα των ελαστάν ινών από Invista. Το υλικό είναι πολύ ελαστικό και παρέχει την μέγιστη ευκολία στο φόρεμα καθώς επίσης εγγυάται ένα τέλειο κράτημα στο πόδι.

Ιδανικές για μέγεθος ποδιού Νο. 42-45. Έπειτα από δοκιμή μπορούν λόγω ελαστικότητας να φορεθούν πολύ άνετα από νούμερα 41 έως 46. Με την επιλογή M επιλέγεται μέγεθος 38-41.

Lasting

  "Ο ειδήμων σε πραγματικά Ισοθερμικά Προϊόντα με διαφορά.
Γιατί καθετί με επιγραφή Ισοθερμικό Προϊόν δεν σημαίνει πως είναι
"


http://www.army-market.gr/images/lasting/winter_lasting.gif Winter http://www.army-market.gr/images/lasting/quick-drying_lasting.gif Quick Drying http://www.army-market.gr/images/lasting/hard-lasting.gif Hard http://www.army-market.gr/images/lasting/protective-zone_lasting.gif Protection Zone

http://www.army-market.gr/images/lasting/elastic-bandage_lasting.gif Elastic Bandage http://www.army-market.gr/images/lasting/fine-sewn_lasting.gif Fine Sewn http://www.army-market.gr/images/lasting/extremely-expansible-welt-lasting.gif Sxtremely Expansible

Την δοκιμάσαμε και την θεωρούμε φανταστική.

CUSTOMER REVIEWS