Μπουφάν SoftShell MRK

Κώδ. Z-005 MRK
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Μπουφάν SoftShell MRK
search
  • Μπουφάν SoftShell MRK
Μπουφάν SoftShell MRK
Μπουφάν SoftShell MRK Μπουφάν SoftShell MRK Μπουφάν SoftShell MRK Μπουφάν SoftShell MRK

Μπουφάν SoftShell MRK | ArmyMarket.gr

Μπουφάν SoftShell MRK

Κώδ. Z-005 MRK
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Τζάκετ Αδιάβροχο...

€50.00
Tax included
Χρώμα:
Μέγεθος:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Μπουφάν Softshell της εταιρείας MRK σε δύο χρωματισμούς χακί και μαύρο, ιδανικό για την υπηρεσία αλλά και για καθημερινή χρήση. Είναι αδιάβροχο και αντιανεμικό προστατεύοντας σας από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Κατασκευασμένο εξωτερικά από 95%Polyester με 5%Spandex και εσωτερικά από 100%Polyester.Διαθέτει φερμουάρ στις μασχάλες για εξαερισμό,ρυθμιζόμενες μανσέτες με velcro, κουκούλα και αρκετά σημεία με velcro για να τοποθετήσετε τα σήματα σας.Το κεντρικό φερμουάρ κλείνει μέχρι ψηλά στο λαιμό για να προστατευτείτε καλύτερα από το κρύο.

Επίσης οι δύο μεγάλες μπροστινές τσέπες θα σας εξυπηρετήσουν για αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων ενώ στις δύο μικρότερες τσέπες σε κάθε μανίκι μπορείτε να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα. Όλες οι τσέπες ασφαλίζουν με φερμουάρ κάθετου προσανατολισμού.

Τζάκετ SOFTSHELL μαύρο, ισχυρού ψύχους, αδιάβροχo και αντιανεμικo, από πρωτοποριακό ελαστικό ύφασμα SOFTSHELL (polyester/spandex) με μεμβράνη TPU που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και το κρατάει ζεστό και στεγνό. WP 8000MM BR 1000MVP - See more at: http://www.ergosafety.gr/tzaket-softshell-mauro#sthash.Ps7Hwdxe.dpuf

CUSTOMER REVIEWS