Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS

Κώδ. ATEO-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS
search
  • Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS
Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS
Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS

Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS | ArmyMarket.gr

Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting ATEO SEAMLESS

Κώδ. ATEO-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Ισοθερμικό παντελόνι της εταιρείας Lasting

€33.00
Tax included
Χρώμα:
Μέγεθος:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Η Τσέχικη εταιρεία Lasting έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο παρουσιάζει ένα εξαιρετικό ισοθερμικό παντελόνι με βάρος πλέξης 150gr/mόπως και η μπλούζα.

Η σύνθεση του είναι 97% Siltex - Πολυπροπυλένιο, θερμομονωτικό υλικό και 3 % Elastan Λύκρα που προσφέρει ελαστικότητα στο ύφασμα.

Διαθέτει αντιβακτηριδιακή ιδιότητα και ελάχιστες δυνατές ραφές επιτρέπουν την μέγιστη άνεση και κινητικότητα. Τέλειο στρώσιμο εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμομόνωση.

Έχει ήδη δοκιμαστεί και η άποψη όσων το φόρεσαν είπαν πως είναι εξαιρετικό. Ιδανικό για επιχειρησιακή χρήση για αστυνομικούς, λιμενικούς, στρατιωτικούς κλπ. 

Αν επιθυμείτε μπορείτε να το αγοράσετε με την μπλούζα του έχοντας έτσι μια πλήρως ποιητική και ικανοποιητική προστασία ενάντια στο κρύο.

Παρακαλώ επιλέξτε χρώμα και μέγεθος από την κυλιόμενη μπάρα επιλογών.


http://www.army-market.gr/images/lasting/winter_lasting.gif Winter      http://www.army-market.gr/images/lasting/freezing-temp_lasting.gif Freezing Temp.   http://www.army-market.gr/images/lasting/protective-zone_lasting.gifProtect. Z. http://www.army-market.gr/images/lasting/stop-bacteria_lasting.gif STOP BACT. http://www.army-market.gr/images/lasting/quick-drying_lasting.gif Quick Dryhttp://www.army-market.gr/images/lasting/seamless-knitting_lasting.gifSeam. knit.http://www.army-market.gr/images/lasting/flat-fine-seam_lasting.gifFlat fine seamhttp://www.army-market.gr/images/lasting/lycra_lasting.gifOriginal Lycra

!ΠΡΟΣΟΧΗ! Το 90% αγοράζει: S/M ή L/XL διότι έχουν φοβερή ελαστικότητα. 
XXS-XS:Για υπερβολικά λεπτές κυρίες μόνο σε μαύρο (Υψ:150-159 Κιλ: 45-55) 
ΧΧL:Για υπερβολικά ευτραφής κυρίους μόνο σε μαύρο (Υψ:190-200 Κιλ: +110)

CUSTOMER REVIEWS