Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS

Κώδ. ATALA-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS
search
  • Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS
Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS
Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS

Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS | ArmyMarket.gr

Ισοθερμική Μπλούζα Lasting ATALA SEAMLESS

Κώδ. ATALA-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Ισοθερμική μπλούζα γυναικεία της εταιρείας Lasting 

€40.00
Tax included
Χρώμα:
Μέγεθος:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Έπειτα από την φοβερή επιτυχία της Τσέχικης εταιρεία Lasting με το ΑPOL και το ATEO έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο παρουσιάζει το γυναικείο Μοντέλο ATALA που αποτελεί ένα εξαιρετικό ισοθερμικό μπλουζάκι με βάρος πλέξης 150gr/m2.

Η σύνθεση του είναι 97% Siltex - Πολυπροπυλένιο, θερμομονωτικό υλικό και 3 % Elastan Λύκρα που προσφέρει ελαστικότητα στο ύφασμα. Οι ελάχιστες δυνατές ραφές επιτρέπουν την μέγιστη άνεση και κινητικότητα. Τέλειο στρώσιμο εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμομόνωση.

Φέρει ανατομικά τοποθετούμενες ζώνες, οι οποίες εξασφαλίζουν τον άριστο εξαερισμό του σώματος και την ταχύτερη εξάτμιση του ιδρώτα.

Έχει ήδη δοκιμαστεί και η άποψη όσων το φόρεσαν είπαν πως είναι εξαιρετικό. Ιδανικό για επιχειρησιακή χρήση για αστυνομικούς, λιμενικούς, στρατιωτικούς κλπ. 

Αν επιθυμείτε μπορείτε να το αγοράσετε με το παντελόνι του έχοντας έτσι μια πλήρη ποιητική και ικανοποιητική προστασία ενάντια στο κρύο.Διαθεσιμότητα μόνο σε μαύρο χρώμα.


http://www.army-market.gr/images/lasting/winter_lasting.gif Winter    http://www.army-market.gr/images/lasting/freezing-temp_lasting.gif Freezing Temp.http://www.army-market.gr/images/lasting/silver-protection_lasting.gifSilver Protect.http://www.army-market.gr/images/lasting/stop-bacteria_lasting.gif STOP BACT. http://www.army-market.gr/images/lasting/quick-drying_lasting.gif Quick Dryhttp://www.army-market.gr/images/lasting/seamless-knitting_lasting.gifSeam. knit.http://www.army-market.gr/images/lasting/flat-fine-seam_lasting.gifFlat fine seamhttp://www.army-market.gr/images/lasting/lycra_lasting.gifOriginal Lycra

!ΠΡΟΣΟΧΗ!Έχουν φοβερή ελαστικότητα. 

CUSTOMER REVIEWS