×
  • -€9.00

Ισοθερμική Μπλούζα Lasting WOLF Hot Merino

Κώδ. WOLF-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Ισοθερμική Μπλούζα Lasting WOLF Hot Merino
search
  • Ισοθερμική Μπλούζα Lasting WOLF Hot Merino
Ισοθερμική Μπλούζα Lasting WOLF Hot Merino

Ισοθερμική Μπλούζα Lasting WOLF Hot Merino | ArmyMarket.gr

Ισοθερμική Μπλούζα Lasting WOLF Hot Merino

Κώδ. WOLF-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Ισοθερμική μπλούζα της εταιρείας Lasting merino 200gr

€81.00
€90.00
Tax included
Χρώμα:
Μέγεθος:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Για όσους βρίσκουν ελαφριά τα προηγούμενα ισοθερμικά μπλουζάκια της εταιρείας, η Lasting έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών ισοθερμικών προϊόντων απαντά φέτος με ένα ακόμη εξαιρετικό ισοθερμικό μπλουζάκι με βάρος πλέξης στα 200gr/m2.

Ονομάζεται Wolf κατηγορίας Hot Merino Seamless και είναι άριστης ποιότητας και εξαιρετικής κατασκευής με τη σύνθεση του να αποτελείται από 80% Merino Μαλλί, 17% Polypropylene και 3% Elastan Λύκρα που προσφέρει ελαστικότητα στο ύφασμα.

Διαθέτει όσο το δυνατόν ελάχιστες ραφές του θα σας εξασφαλίσουν την απόλυτη άνεση ενώ οι ιδιότητες της εξαιρετικής ποιότητας Merino θα σας απαλλάξουν από κάθε δυσάρεστη οσμή ακόμα και αν φορεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ιδανικό για όλη την ώρα και για επιχειρησιακή χρήση για πολύωρη προστασία ενάντια στο κρύο, στην μηχανή ή για επαγγέλματα όπως αστυνομικός, λιμενικός, υπηρεσίες φύλαξης κλπ.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα,παρακαλώ επιλέξτε το μέγεθος σας από την κυλιόμενη μπάρα επιλογών παρακάτω. Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν σε σετάκι μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο παντελιού Wulk.


http://www.army-market.gr/images/lasting/winter_lasting.gif Winter    http://www.army-market.gr/images/lasting/freezing-temp_lasting.gif Freezing Temp.http://www.army-market.gr/images/lasting/silver-protection_lasting.gifSilver Protect.http://www.army-market.gr/images/lasting/stop-bacteria_lasting.gif STOP BACT. http://www.army-market.gr/images/lasting/quick-drying_lasting.gif Quick Dryhttp://www.army-market.gr/images/lasting/seamless-knitting_lasting.gifSeam. knit.http://www.army-market.gr/images/lasting/flat-fine-seam_lasting.gifFlat fine seamhttp://www.army-market.gr/images/lasting/lycra_lasting.gif

 

!ΠΡΟΣΟΧΗ! Το 90% αγοράζει: S/M ή L/XL διότι έχουν φοβερή ελαστικότητα.
Ενδεικτικά 1.67-72 & 1.74 -84 κιλά Επιλογή S/M
Πλύσιμο στους 30ΟC - Όχι στήψιμο & σίδερο

CUSTOMER REVIEWS