×

Ισοθερμική/Αντιιδρωτική Μπλούζα Lasting ABEL SEAMLESS

Κώδ. ABEL-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Ισοθερμική/Αντιιδρωτική Μπλούζα Lasting ABEL SEAMLESS
search
  • Ισοθερμική/Αντιιδρωτική Μπλούζα Lasting ABEL SEAMLESS
Ισοθερμική/Αντιιδρωτική Μπλούζα Lasting ABEL SEAMLESS

Ισοθερμική/Αντιιδρωτική Μπλούζα Lasting ABEL SEAMLESS | ArmyMarket.gr

Ισοθερμική/Αντιιδρωτική Μπλούζα Lasting ABEL SEAMLESS

Κώδ. ABEL-9090 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Ισοθερμική/Αντιιδρωτική μπλούζα της εταιρείας Lasting

€31.00
Tax included
Χρώμα:
Μέγεθος:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Η Τσέχικη εταιρεία Lasting έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο παρουσιάζει ένα εξαιρετικό ισοθερμικό/αντιιδρωτικό μπλουζάκι με βάρος πλέξης 150gr/m2.

Η σύνθεση του είναι 97% Siltex - Πολυπροπυλένιο, θερμομονωτικό υλικό και 3 % Elastan Λύκρα που προσφέρει ελαστικότητα στο ύφασμα. Οι ελάχιστες δυνατές ραφές επιτρέπουν την μέγιστη άνεση και κινητικότητα. Τέλειο στρώσιμο εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμομόνωση.

Η καινοτομία του παρόντος είναι ότι μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και πέρα από το χειμώνα μιας και φέρει ανατομικά τοποθετούμενες ζώνες, οι οποίες εξασφαλίζουν τον άριστο εξαερισμό του σώματος και την ταχύτερη εξάτμιση του ιδρώτα.

Ιδανικό για πιο θερμόαιμους που δεν επιθυμούν ισοθερμικό με μακριά μανίκια. Άνετο για άθληση, γυμναστική καθώς και επιχειρησιακή χρήση για αστυνομικούς, λιμενικούς, στρατιωτικούς κλπ. 


http://army-market.gr/images/lasting/all-year-lasting.gifAll year    http://www.army-market.gr/images/lasting/winter_lasting.gif Winter       http://army-market.gr/images/lasting/aircond-lasting.gifAircond   http://www.army-market.gr/images/lasting/stop-bacteria_lasting.gifSTOP BACT.

http://www.army-market.gr/images/lasting/quick-drying_lasting.gifQuick Dry http://www.army-market.gr/images/lasting/seamless-knitting_lasting.gifSeam. knit .http://www.army-market.gr/images/lasting/flat-fine-seam_lasting.gifFlat fine seam

http://www.army-market.gr/images/lasting/lycra_lasting.gifOriginal Lycra          http://army-market.gr/images/lasting/airing-reticulose-zone-lasting.gifAiring reticulose zone

!ΠΡΟΣΟΧΗ! Το 90% αγοράζει: S/M ή L/XL διότι έχουν φοβερή ελαστικότητα. 
ΧΧL:Για υπερβολικά ευτραφής κυρίους μόνο σε μαύρο (Υψ:190-200 Κιλ: +110)

CUSTOMER REVIEWS