Χονδρική Πώληση

Νέα υπηρεσία από το Army-Market.gr όπου προσφέρει πλέον πολλά από τα είδη του και σε τιμές χονδρικής στις καλύτερες της αγοράς. Η νέα αυτή υπηρεσία αυτή προσφέρεται μόνο για καταστήματα με παρεμφερείς είδη.

Η διαδικασία: 1) Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ψωνίσετε ή να επικοινωνήσετε με το Army-Market.gr τηλεφωνικά 2) Γίνεται εξακρίβωση της ταυτότητας του καταστήματος σας μέσω αποστολής των στοιχείων της επιχείρησης με e-mail ή fax στο 2541022672 3) Μας ενημερώνεται για τα είδη που σας ενδιαφέρουν 4) Επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για τιμές αγοράς 5) Λαμβάνουμε την παραγγελία σας 6) Σας γνωστοποιήσουμε την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης 7) Eνημερώνεστε για το τελικό ποσό πληρωμής 8) Αποστέλλουμε τα είδη μέσω εταιρείας Μεταφορών, Ταχυδρομείου, Πόρτα-Πόρτα ή ACS Courier στην πόρτα σας Συχνές Ερωτήσεις:

1.Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας;

Στην συνεργασία σας με το Army-Market.gr δεν υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας. Μπορούμε να σας αποστείλουμε και ένα μόλις τεμάχιο από οποιοδήποτε αντικείμενο σας ενδιαφέρει. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε συνδυασμό από μεμονωμένα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αποκτώντας έτσι ποικιλία προϊόντων για το κατάστημα σας.

Επιστροφή στις συχνές ερωτήσεις

2.Υπάρχει ελάχιστο ύψος στο χρηματικό ποσό παραγγελίας;

Για το Army-Market.gr δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας. Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα ή το προϊόν που σας σας ενδιαφέρει και εμείς από την πλευρά μας θα προβούμε σε άμεση αποστολή ανεξαρτήτου ύψους της παραγγελίας.

Επιστροφή στις συχνές ερωτήσεις

3. Ποίο είναι το συνολικό κόστος στα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον τελικό παραλήπτη. Για μικρά δέματα η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ACS ή Πόρτα-Πόρτα και το κόστος ανέρχεται από 4€ μέχρι 8€ το μέγιστο αναλόγως του όγκου του δέματος. Για το τελικό κόστος των μεταφορικών ενημερώνεστε εξ' αρχής. Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι μεγάλη σε όγκο τότε συνήθως επιλέγετε για αποστολή μεταφορική εταιρεία ή Ταχυδρομείο.

Επιστροφή στις συχνές ερωτήσεις

4. Γίνονται αποστολές σε όλη την Ελλάδα;

Η απάντηση στο παρόν ερώτημα είναι θετική, γίνονται σε όλη την Ελλάδα, σε οποιοδήποτε σημείο της και αν βρίσκεστε, πόλη, χωριό ή νησί. Σε αυτό μας βοηθά και η άριστη συνεργασία τις μεταφορικές εταιρίες που επιλέξαμε να συνεργαστούμε.

Επιστροφή στις συχνές ερωτήσεις

5. Ποίοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: 1) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό και έπειτα από την αποστολή του αποδεικτικού προχωρούμε σε αποστολή. 2) Με αντικαταβολή ανεξαρτήτως ποσού. Επιστροφή στις συχνές ερωτήσεις 6. Ποιός είναι ο μέσος όρος στο χρόνο παράδοσης; Σε περίπτωση που τα προϊόντα της επιλογής σας είναι άμεσα διαθέσιμα μπορεί τότε ο χρόνος παράδοσης να είναι μόλις μια ημέρα ή δύο εργάσιμες. Σε αντίθετη περίπτωση ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά τις επτά εργάσιμες ημέρες. Επιστροφή στις συχνές ερωτήσεις Πολύ σύντομα κοντά σας και με δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης και παρακολοθούσης της παραγγελίας σας