-37%

Αντιανεμικό First Tactical Pack It

Αντιανεμικό Pack-It της εταιρείας First Tactical

Περισσότερες λεπτομέρειες

€59.90

€37.90

-€22.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 3 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Αντιανεμικό ελαφρύ μπουφάνακι της εταιρείας First Tactical μαύρου χρώματος με αδιαβροχοποίηση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι πολύ λειτουργικό και χρήσιμο καθότι διπλώνει σε μορφή roll και μπορεί να εναποθηκευτεί μόνιμα σε κάποιο σακίδιο για όποτε χρειαστεί.

Όταν το διπλώσετε μπορείτε να το συσκευάσετε και να το ασφαλίσετε μέσα στην τσέπη του η οποία σε αυτή την περίπτωση αποτελεί θήκη μεταφοράς του.

Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα nylon rip-stop, μακρύτερο στο πίσω μέρος ώστε να καλύπτει την μέση ακόμη και όταν σκύβεται.

Διαθέτει δύο μεγάλες τσέπες στο στήθος που σφραγίζουν με velcro, δύο στο ύψος των χεριών που ασφαλίζουν με φερμουάρ, οπή ψηλά στο θώρακα για να περνάτε μικρόφωνο και θέση εύκολης πρόσβασης για στυλό ή μίνι φακό.

Στις μανσέτες έχει τοποθετηθεί velcro που επιτρέπει να τη ρυθμίζεται ενώ το φερμουάρ του τζακετ ανεβαίνει μέχρι το λαιμό για να σας προστατεύει καλύτερα από το τον αέρα.

Μία άριστη επιλογή για την βόλτα, την υπηρεσία σας και κάθε είδους δραστηριότητα. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα στα διαθέσιμα μεγέθη που υπάρχουν στην μπάρα επιλογών παρακάτω.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Αντιανεμικό First Tactical Pack It

Αντιανεμικό First Tactical Pack It

Αντιανεμικό Pack-It της εταιρείας First Tactical

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε