ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€


 

Μπουφάν L.V.N.R 2.0 Reloaded Pentagon

Μπουφάν αδιάβροχο της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€134.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 13 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Μπουφάν της εταιρείας Pentagon μοντέλο L.V.N.R (L)ateral (V)ascular (N)eck (R)estraint με την επωνυμία να είναι εμπνευσμένη από την λαβή της πολεμικής τεχνικής του Judo Shime-Waza, αλλιώς στα αγγλικά Chokehold, που χρησιμοποιείται ευρέως από τους αστυνομικούς στο εξωτερικό γνωστή ως κίνηση Neckhold. 

"Λαβή με την οποία ο αμυνόμενος σταματά τον αντίπαλο μέσω πίεσης που ασκεί στην καρωτίδα αρτηρία διακόπτοντας προσωρινά την δίοδο αέρα ή αίματος με αποτέλεσμα να προκληθεί έλλειψη αισθήσεων ή ακόμη και θάνατος αν η λαβή διατηρηθεί παρατεταμένα."

Τo νέο μπουφάν της εταιρείας είναι κατασκευασμένο από 100% Nylon Taslon υψηλής πυκνότητας καθιστόντας το ποιοτικό μόνο και αν το δει κάποιος από αποστάση. Φέρει προσθαφαιρούμενα επώμια με κουμπί για τοποθέτηση βαθμών, είναι αναπνεόν 5000gr/m²/24h και αδιάβροχο με μεβράνη Storm-Tex 5000mm με στεγανοποιημένες και θερμοκολλημένες ραφέςμε ενίσχυση ώστε να σας προφυλάξει αποτελεσματικά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν κατά την χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με την επιθυμία των περισσότερων αφαιρέθηκε η εσωτερική γέμιση και προστέθηκε ξανά στο εσωτερικό αποσπώμενη αμάνικη ζακέτη με διπλή στρώση fleece για να σας κρατά ζεστούς κατά την διάρκεια της υπηρεσίας ενάντια στο κρύο. Η ζακέτα κλείνει με κεντρικό φερμουάρ THC και έχει δύο τσέπες για τα χέρια και μπορεί να φορεθεί αυτόνομη σε καθημερινή βάση βοηθώντας έτσι σε διαφορετικούς ενδυματολογικούς συνδυασμούς.

H Pentagon σκεπτόμενη την πρακτικότητα χρήσης του μπουφάν στα σημεία εξόδου των σημάτων (στήθος και πλάτη) για πρακτικότητα τοποθέτησε φερμουάρ σε σχέση με το Velcro που προυπήρχε ώστε να κλείνει άριστα και να μην είναι εμφανές.

Στα μανίκια, στα σημεία τοποθέτησης σημάτων έχει αναβαθμιστεί το velcro του το οποίο εξυπηρετεί στο να μην κάνει θόρυβο με την αφαίρεση του.

Γιακάς:

 • "High Neck Coverage" ύψους 10cm που κλείνει μέχρι επάνω ώστε να σας προστατεύει από το κρύο.
 • "Covered Hood" κουκούλα λεπτή κρυμμένη στο εσωτερικό του γιακά η οποία διπλώνει και ασφαλίζει στην θέση της με velcro ώστε να μην είναι εμφανής και ενοχλεί.
 • "Linner Fleece" κατά μήκος του γιακά για να σας προστατεύει από το κρύο.

Τσέπες:

 • "Chest Zip Pockets": Στο στήθος ψηλά οι τσέπες που ανοίγουν για την τοποθέτηση σημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κανονικές μιας διαθέτουν φερμούαρ THC για να ασφαλίζει το περιεχόμενο στο εσωτερικό. 
 • "Utility Zip Pockets": διαγώνιες ύψους 25cm για τοποθέτηση εργαλείων όπως γεμιστήρες, πολυεργαλεία κ.α.  
 • "Document Zip Pockets": Στο στήθος αριστερά και δεξιά για τοποθέτηση εγγράφων, ταυτοτήτων κ.α. με διαστάσεις 16cm*14cm (στο μεγαλύτερο της σημείο). 
 • "Hand Pockets": για τα χέρια με εσωτερικό fleece υλικό Tricot ώστε να τα διατηρεί ζεστά.
 • "Inner Covered Chest Pocket": μία κρυφή τσέπη αριστερά για τοποθέτηση επίσης μικροαντικειμέων κ.α.

/images/pentagon/LVNR_Pentagon_Explication_1.png

             Η φωτογραφία είναι από το παλιό μπουφάν και διατηρείται για την επεξήγηση των δυνατοτήτων του

Velcro:

 • "Covered Chestγια τοποθέτηση σημάτων αριστερά και δεξιά στο στήθος που κρύβεται διακριτικά σε τσεπάκια τα οποία ανοίγουν με φερμουάρ THC. Οι διαστάσεις του είναι 13*6cm. Οι εγκοπές που εμφανίζονται στην φωτογραφία δεν υπάρχουν πλέον παρά μόνο ένα μικρό τμήμα velcro για την τοποθέτηση του σήματος.
 • "Covered Back Sideγια τοποθέτηση σημάτων όπως Police, Λιμενικό Σώμα κ.α. το οποίο που κρύβεται διακριτικά σε τσεπάκι που κλείνει επίσης με φερμουάρ.
 • "Arm Side" για τοποθέτηση σημάτων όπως σήμα θέσεως και ελληνική σημαία διαστάσεων 8,5cm * 7,5cm.

/images/pentagon/LVNR_Pentagon_Explication_2.png

Η φωτογραφία είναι από το παλιό μπουφάν και διατηρείται για την επεξήγηση των δυνατοτήτων του

Eπένδυση:

 • "FleeceΕσωτερική Επένδυση Super Fine Compounded σε μορφή γιλέκου με φερμουάρ THC που αφαιρείται και μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα.
 • "Zip-Pockets για τοποθέτηση προσωπικών αντικειμένων και των χεριών.

Μια από τις καινοτομίες του μπουφάν είναι το ανομoιόμορφο μήκος του καθότι είναι ελαφρώς πιο μακρύ στο πίσω μέρος σε ιδανικό βαθμό για να καλύπτει μέση από το κρύο ακόμη και όταν ο χρήστης σκύβει. Επιπλέον μπροστά φέρει λάστιχο ώστε να κολλά στην κοιλιακή χώρα και να επιτρέπει την χρήση του εξοπλισμού στην ζώνη.

Στο λαιμό διαθέτει λεπτή στρώση από fleece tricot που εξυπηρετεί στην προστασία ενάντια στο κρύο. Επιπλεόν εξωτερικά στον αυχένα υπάρχει λεπτή αναδιπλούμενη κουκούλα που προσαρμόζει στο κεφάλι και σφίγγει για ελευθερία κινήσεων.

Το κεντρικό φερμουάρ του είναι ΥΚΚ και προστατεύεται εξωτερικά με Flap από νερό και αέρα με προεξέχων τμήμα υφάσματος σφραγίζοντας έτσι με τέλειο τρόπο εσωτερικά την θερμοκρασία στο εσωτερικό.

Στα μανίκια στο τελείωμα τους έχουν τοποθετηθεί ρυθμιζόμενες μανσέτες που κλείνουν με Velcro και κάτω από την μασχάλη διαθέτει σημεία εισόδου αέρα που ανοίγουν με φερμουά με σκοπό την μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας αν και όταν χρειαστεί. 

/images/LVNR_LOGO.png

....H κίνηση που εφάρμοσε η Pentagon στον εγχώριο και ευρωπαϊκό ανταγωνισμό για τον Χειμώνα 2017 και συνεχίζει και το 2018....

Το Army-Market.gr με γνώμονα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και θέλοντας να υποστηρίξει το έργο των Σωματών Ασφαλείας θα αποστέλλει δωρεάν τα σήμα πλάτης που κατασκευάσε για το συγκεκριμένο μπουφάν το οποίο εφαρμόζει απόλυτα σε μέγεθος.

Επιπλέον Δώρο Σήματα Αξίας 14.50 €:
-Ανακλαστικό Police Πλάτης      11.0€  

-Σήμα Police Στήθους Κλασικό   1.1€
-Σήμα Θέσεως Αστυνομίας        2.5€

Σε περίπτωση που ανήκεται σε άλλη διεύθυνση ή σώμα ασφαλείας μπορείτε να επιλέξετε από την κυλιόμενη μπάρα επιλογών ή να μας το δηλώσετε στα σχόλια και εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε για τα σήματα που αρμόζουν στην υπηρεσία σας. 


* Για τους φίλους του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ αποστέλλεται η σημαία και το σήμα πλάτης ανακλαστικό.

*** Για τους φίλους της ΟΠΚΕ αποστέλλεται η σημαία, το σήμα πλάτη σε κέντημα Police Φαιοπράσινο και το σήμα θέσεως της ΟΠΚΕ για το μπράτσο.

Το παρόν κείμενο αποτελεί πρωτότυπο σε επωνυμίες και ορολογία και η αναπαραγωγή του είναι απλά αντικείμενο αντιγραφής από τρίτους όπως και συνηθίζεται.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μπουφάν L.V.N.R 2.0 Reloaded Pentagon

Μπουφάν L.V.N.R 2.0 Reloaded Pentagon

Μπουφάν αδιάβροχο της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

 

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.