Πιστολοθήκη VEGA (VKL8)

Κώδ. VKL802N-SX Vega
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Πιστολοθήκη VEGA (VKL8)
search
  • Πιστολοθήκη VEGA (VKL8)
Πιστολοθήκη VEGA (VKL8)

Πιστολοθήκη VEGA (VKL8) | ArmyMarket.gr

Πιστολοθήκη VEGA (VKL8)

Κώδ. VKL802N-SX Vega
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Πιστολοθήκη μηρού της εταιρείας Vega

€112.50
Tax included
Χρώμα:
Χέρι:
Πιστόλι:
Πιστόλι:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Πιστολοθήκη μηρού της εταιρείας Vega που κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά για αστυνομικούς.

Φέρει διπλούς κάθετους ιμάντες για δέσιμο στην ζώνη και διπλούς ιμάντες συγκράτησης στο πόδι ώστε να παραμένει σταθερή κατά την κίνηση

Είναι σχεδιασμένη από συμπαγής υλικό αντοχής για κάθε είδους χρήση και φέρει μετακινούμενη ασφάλεια όπως απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Πιο αναλυτικά ο τρόπος απ-ασφάλισης του όπλου γίνεται ως εξής: πιέζετε με τον αντίχειρα από την εσωτερική πλευρά της θήκης την μικρή "προεξοχή" ελαφρώς προς τα κάτω και ωθείτε το επάνω ημικύκλιο, μαύρου χρώματος, που απεικονίζεται στην φωτογραφία  προς τα εμπρός. Η κίνηση απ-ασφάλισης είναι συνεχής με τον αντίχειρα και έπειτα από εκπαίδευση διαρκεί μόλις 1,1 δεύτερα προσφέροντας άμεσο τράβηγμα.

Αφαιρείται πολύ εύκολα χωρίς να είναι αναγκαίο να βγει από την ζώνη του χρήστη διευκολύνοντας τον να απολαύσει με άνεση πιθανό διάλειμμα χωρίς την πιστολοθήκη στο πόδι.

Φέρει εσωτερική κάλυψη που προσφέρει καλύτερη προστασία του  πιστολιού σας και παράγει λιγότερο θόρυβο κατά την είσοδο και έξοδο του πιστολιού.

Διαθέτει αυτόματο διπλο σύστημα ασφαλείας και βίδα που βοηθά να τη ρυθμίσετε για να εφαρμόζει τέλεια το πιστόλι σας.

Είναι διαθέσιμη για όπλα τύπου Η&Κ USP Standard, Glock 17/22/31/37, Taurus PT92/99/100/101, Springfield 1911 A1' S, Berreta 92/98 Compact - 92/96/98 Brigadier και γενικότερα για πιστόλια κάνης 4 1/2' έως 5'.

 

images/aristero-dexi.pngimages/vida_xrisis.pngimages/termoformata.pngimages/louri_asfaleias.pngimages/imantes_vega.pngimages/black_polumeric_vega.png

CUSTOMER REVIEWS