×

Τσαντάκι Πιστολιού Advance Survivors

Κώδ. 01262 Survivors
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Τσαντάκι Πιστολιού Advance Survivor
search
  • Τσαντάκι Πιστολιού Advance Survivor
Τσαντάκι Πιστολιού Advance Survivor

Τσαντάκι Πιστολιού Advance Survivors | ArmyMarket.gr

Τσαντάκι Πιστολιού Advance Survivors

Κώδ. 01262 Survivors
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Τσαντάκι μεταφοράς πιστολιού της εταιρείας Survivors

€35.50
Tax included
Χρώμα:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Ποιοτικό τσαντάκι πιστολιού μεγάλων διαστάσεων της εταιρείας Survivors τριών θέσεων για όλες τις ώρες της ημέρας ώστε να μεταφέρετε το όπλο και τα προσωπικά σας αντικείμενα με ασφάλεια και οργάνωση χωρίς να δίνετε στόχο.

Κατασκευασμένο από 100% Polyester και διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα μέσης που ασφαλίζει με clip για να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείτε μεταφορά με το χέρι ο ιμάντας μαζεύει και κρύβεται.

Καινοτομία του πέρα από το χερούλι μεταφοράς, αποτελεί το σύστημα molle που διαθέτει σε όλες τις πλευρές επιτρέποντας έτσι την προσθαφαίρεση επιπλεόν θηκών καθώς και την προσάρτηση του ίδιου επάνω σε γιλέκο μάχης ή τσάντα.

Η κεντρική θήκη έχει διαστάσεις 25x16x10cm και μπορεί να συγκρατήσει το όπλο στο εσωτερικό μέσω της θέσης υποδοχής όπλου που διαθέτει.

Εξωτερικά αριστερά και δεξιά τα τσαντάκια διαθέτουν δύο τσέπες και έχουν την δυνατότητα να αφαιρεθούν σε περίπτωση που δεν είναι χρήσιμα ή να προσαρτηθούν σε κάποιο γιλέκο μάχης. 

Η μπροστινή θήκη στα αριστερά και δεξιά της φέρει θέσεις τοποθέτησης στυλό ή πολυεργαλείου και στο εσωτερικό της φέρει τέσσερα χωρίσματα για καλύτερη οργάνωση του εξοπλίσμου σας.

Ένα εξαιρετικό τσάντακι μεγάλων διαστάσεων διαφορετικό από τα συνηθισμένα ιδανικό για να σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε πληθώρα αναγκών.

CUSTOMER REVIEWS