Ισοθερμική Κάλτσα Lasting SWH-906

Κώδ. SWH-906 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Ισοθερμική Κάλτσα Lasting SWH-906
search
  • Ισοθερμική Κάλτσα Lasting SWH-906
Ισοθερμική Κάλτσα Lasting SWH-906

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting SWH-906 | ArmyMarket.gr

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting SWH-906

Κώδ. SWH-906 Lasting
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Ισοθερμική Κάλτσας Lasting Merino..

€19.00
Tax included
Χρώμα:
Μέγεθος:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Η Τσέχικη εταιρεία Lasting έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο παρουσιάζει τις μάλλινες - ισοθερμικές κάλτσες κατασκευασμένες με σύνθεση από το καλύτερης ποιότητας μαλλί Merino. 

Η χρώματικη σύνθεση της είναι μαύρο και γκρι όπως απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Η διαφορά της συγκεκριμένη κάλτσας με τις υπόλοιπες είναι στο πέλμα διαθέτει διπλή επίστρωση υλικού ώστε να προστέψει καλύτερα στο κρύο καθώς φροντίζει και για την προστασία ενάντια σε κάλους.

Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες τους βοηθούν να μην αναπτύσσονται βακτήρια στα πόδια που προκαλούν αλεργίες ή δυσοσμία.

Σύνθεση που φροντίζει να σας κρατά ζεστούς ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -35οC μέχρι και + 5οC.

Ανήκει στην κατηγορία με τις ψηλές κάλτσες που φτάνουν ως την γάμπα και η σύνθεση της αναλυτικά είναι:

70%   MERINO WOOL®
15%  
POLYAMIDE
10%   SILTEX     -  100% polypropylene
5%     LYCRA

http://www.army-market.gr/images/lasting/lycra_lasting.gif

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

AIRCOND: Σύστημα πλεξίματος, το οποίο δημιουργεί σε ολόκληρη την κάλτσα κανάλια αέρα για την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα βοηθώντας στην απομακρύνση της υγρασίας και του ιδρώτα από το δέρμα.

TRANSFOR: Συνδυασμένο σύστημα πλέξης, που δημιουργεί στην κάλτσα  ένα ελαφρύ μέρος μονής πλέξης και στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της κάλτσας ενισχύεται με δεύτερο στρώμα. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται προπαντός για τις κάλτσες σε ζεστό καιρό. Μαζί με κατάλληλα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κρύο καιρό.

Ανάλυση Υλικών

-MERINO WOOL:

  • Διαπνοή
  • Δεν Μυρίζει
  • Απαλό σαν μετάξι 16 microns
  • Θερθορυθμστική ικανότητα
  • Αντιβακτηριδιακή ικανότητα
  • Απομάκρυνση ιδρώτα
  • Αντιαλεργικό

-SILTEX
Άριστα νήματα πολυπροπυλενίου από την Schoeller Αυστρίας. 100% microfabric πολυπροπυλένιο το οποίο είναι τέσσερις φορές το ποσό των μικροΐνες το οποίο ενισχύει τις αξίες χρησιμότητα των ινών ΜΧ1.

Η απορροφητική ικανότητα της δομικής σύνθεσης του πολυπροπυλενίου είναι κοντά στο μηδέν και λόγω του μέγιστου αριθμού των μικρο-ινών, φροντίζει όσον αφορά την απώθηση της υγρασίας. Με τις ίνες αυτές δημιουργείται ένας αφάνταστος αριθμός αεραγωγών που εξυπηρετεί σε ένα ιδανικό κλίμα θερμότητας. Οι αγωγοί παρέχουν τέλεια προστασία από τη θερμότητα.

Lycra:
Σήμα των ελαστάν ινών από Invista. Το υλικό είναι πολύ ελαστικό και παρέχει την μέγιστη ευκολία στο φόρεμα καθώς επίσης εγγυάται ένα τέλειο κράτημα στο πόδι.

Lasting

  "Ο ειδήμων σε πραγματικά Ισοθερμικά Προϊόντα με διαφορά.
Γιατί καθετί με επιγραφή Ισοθερμικό Προϊόν δεν σημαίνει πως είναι
"


http://www.army-market.gr/images/lasting/freezing-temp_lasting.gifFreezing Temp http://www.army-market.gr/images/lasting/winter_lasting.gif Winter http://www.army-market.gr/images/lasting/quick-drying_lasting.gif Quick Drying http://www.army-market.gr/images/lasting/hard-lasting.gif Hard http://www.army-market.gr/images/lasting/protective-zone_lasting.gif Protection Zone

http://www.army-market.gr/images/lasting/elastic-bandage_lasting.gif Elastic Bandage http://www.army-market.gr/images/lasting/fine-sewn_lasting.gif Fine Sewn

Ιδανικές για μέγεθος ποδιού Νο. 42-45. Έπειτα από δοκιμή μπορούν λόγω ελαστικότητας να φορεθούν πολύ άνετα από νούμερα 41 έως 46. Με την επιλογή μεγέθους Μ επιλέγεται κάλτσες για μέγεθος ποδιού 38-41.

 

CUSTOMER REVIEWS