×
  • -10%

Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD

Κώδ. 14027002 Mil-Tec
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD
search
  • Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD
Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD
Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD

Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD | ArmyMarket.gr

Σακίδιο Πλάτης Mil-Tec 55Lt Commando OD

Κώδ. 14027002 Mil-Tec
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days

Σακίδιο πλάτης 55Lt σε 2 χρωματισμούς της εταιρείας Mil-Tec

€60.30
€67.00
Tax included
Χρώμα:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Σακίδιο πλάτης της εταιρείας Mil-Tec με χώρισμα και μεταλλικό σκελετό για όσους επιθυμούν την αποθήκευση και μεταφορά αντικειμένων σε ασκήσεις, εξορμήσεις κ.α. Είναι χωρητικότητας 55 λίτρων με ανατομική πλάτη και επίστρωση πολυβινυλοχλωρίου ώστε να το κάνει ανθεκτικό στην βροχή.

Διαθέτει ευρύχωρη κεντρική θέση 54x35x18cm για τα αντικείμενα ή ρουχισμού μεγάλου όγκου καθώς και τέσσερις πολύ εύχρηστες θήκες για μικρότερα. Η κεντρική θήκη ασφαλίζει με καπάκι και εσωτερικά με κορδόνι σύσφιξης.

Οι πλαϊνές θήκες έχουν διαστάσεις 25x16x5cm που σφραγίζει με φερμουάρ δύο δρόμων. Η θήκη στο καπάκι 35x18x6cm και η μπροστινή 25x21x6cm. Επάνω στην μπροστινή θήκη έχει προστεθεί αποθηκευτικός χώρος που δημιουργείται από φιλέ το οποίο ασφαλίζει με velcro. Ο διαθέσιμος χώρος εντός του φιλέ είναι 16x21 και εξυπηρετεί για τοποθέτηση αντικειμένων άμεσης πρόσβασης π.χ χάρτης, παγούρι, πυξίδα κ.α. 

Στο μπροστά μέρος υπάρχουν δύο ιμάντες με κλιπ για να δένετε και να ρυθμίζεται το σακίδιο σας με σκοπό την ευκολότερη μεταφορά του. Επιπλέον το σακίδιο είναι εφοδιασμένο με εξτρά ιμάντες για να προσδέσετε περισσότερο εξοπλισμό π.χ υπόστρωμα, υπνόσακο κ.α.

Στο πίσω μέρος οι ιμάντες μεταφοράς έχουν πλάτος 7cm και είναι ρυθμιζόμενοι για να ταιριάζουν απόλυτα στην πλάτη. Πέρα από τους ιμάντες πλάτης ρόλο υποστηρικτικό παίζουν και οι ιμάντες που δένουν και στη μέση και στο στήθος.

Χαρακτηριστικά:

  • Θέσεις: Πέντε
  • Υλικό: 100% Polyester
  • Χωρητικότητα: 55L
  • Διαστάσεις: 55x35x18cm
  • Ρυθμιζόμενοι ιμάντες μεταφοράς
  • Φέρει ανταλλακτικά κλιπ 1 μεγάλο 1 μικρό.

CUSTOMER REVIEWS