Γυαλιά Προστασίας Nighthawk Pro Laser Swiss Eye

Κώδ. SE-40471 Swiss Eye
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
Γυαλιά Προστασίας Nighthawk Pro Laser Swiss Eye
search
  • Γυαλιά Προστασίας Nighthawk Pro Laser Swiss Eye
Γυαλιά Προστασίας Nighthawk Pro Laser Swiss Eye

Γυαλιά Προστασίας Nighthawk Pro Laser Swiss Eye | ArmyMarket.gr

Γυαλιά Προστασίας Nighthawk Pro Laser Swiss Eye

Κώδ. SE-40471 Swiss Eye
Instant Delivery / Shipping in 1 to 3 working days
€159.90
Tax included
Χρώμα:
Quantity

 

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

 

Αμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

 

Επιχειρησιακά γυαλιά προστασίας της εταιρείας Swiss Eye μοντέλο Nighthawk Pro με φακό Laser, ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών που προσφέρουν μέγιστη πλευρική κάλυψη και αποτελεσματική προστασία των ματιών σας καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Είναι ιδανικά για επιχειρησιακή χρήση λόγω της υψηλής προστασίας που παρέχουν οι φακοί τους, καθώς και για στρατιωτική χρήση ή από σώματα ασφαλείας λόγω των αντιβαλιστικών τους χαρακτηριστικών.

Κατασκευασμένα με βάση τα αυστηρότερα Γερμανικά πρότυπα στα επιχειρησιακά οπτικά, υποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία τους.

Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και 100% απορροφητικότητα από τις ακτίνες του ηλίου χάρις την νανοτεχνολογία που χρησιμοποιούν. Ο πολυκαρμπονικός σκελετός διαθέτει άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο καθώς και ρυθμιζόμενο-αντιολισθητικό επιρύνιο. Οι φακοί τους, εξασφαλίζουν το βέλτιστο φιλτράρισμα στις αντανακλάσεις του ηλίου, προσφέροντας καθαρή και ευδιάκριτη όραση. 

Οι φακοί απορροφούν πλήρως τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB και UVC έως 400nm του ηλίου, προσφέροντας 100% προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το βάρος τους που είναι μόλις 36 γραμμάρια τα καθιστά ιδιαίτερα άνετα για μακροχρόνια χρήση και δεν προσθέτει περιττό βάρος κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων ή επιχειρησιακών αποστολών. 

Τα γυαλιά ηλίου NIGHTHAWK Pro με φακό Laser συνοδεύονται από θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς, και από ελαστικό ιμάντα που επιτρέπει την συγκράτηση των γυαλιών στο κεφάλι ή το λαιμό ασφαλίζοντάς τα από πτώση.

Πληρούν τις προδιαγραφές EN 12312-1, MIL-PRF-32432A, EN 166FTNK, ANSI Z87.1+, MIL-PRF-31013/32432, STANAG 4296/2920

CUSTOMER REVIEWS