ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Σετ Καθαρισμού Πιστολιού VEGA Zoom

Σετ Καθαρισμού Πιστολιού VEGA

Σετ Καθαρισμού Πιστολιού...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€10.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 1 πόντο.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Σετ περιποίησης πιστολιού για να διατηρείτε το πιστόλι σας σε άριστη κατάσταση. Έρχεται σε κουτάκι μικρών διαστάσεων για να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στην υπηρεσία, το σάκο κ.α.

Το σετ είναι προϊόν της εταιρίας VEGA και περιέχει ένα πλαστικό δοχείο για να τοποθετείτε το λάδι καθαρισμού, 3 βουρτσάκια εκ των οποίων τα δυο είναι από σύρμα σκληρό ενώ το τρίτο είναι πάνινο για να σκουπίσετε το εσωτερικό της κάνης από υπολείμματα πυρίτιδας.

Τα βουρτσάκια μπορούν να τοποθετηθούν απλά βιδώνοντας τα  πάνω σε μεταλλική ράβδο που φέρει λαβή στο τελείωμα της  επιμυκύνωντας για μεγαλύτερες κάνες.

Είναι μικρό για να το κουβαλάτε μαζί σας και προσφέρεται σε δυο διαφορετικές εκδόσεις για cal 7.65mm και 9mm.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σετ Καθαρισμού Πιστολιού VEGA

Σετ Καθαρισμού Πιστολιού VEGA

Σετ Καθαρισμού Πιστολιού...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.