-30%
Zoom

Τσαντάκι Solar Folegandros

Τσάντα με solar panel ..

More details

€56.00

€39.00

-€17.00

By buying this product you can collect up to 3 loyalty points.


Add to my wishlist

Τσάντα Solar από την εταιρεία Gaia. Η καινοτομία της είναι στο γεγονός ότι διαθέτει εσωτερικά μία μπαταρία και εξωτερικά ένα ηλιακό συλλέκτη για την φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών (κινητό τηλέφωνο, mp3, mp4, PDA, PMP, ψηφιακή κάμερα, IPOD κτλ) σε περιπτώσεις που βρισκόμαστε μακριά από οποιαδήποτε πηγή ρεύματος.

O ηλιακός συλλέκτης απορροφά ενέργεια από τον ήλιο την οποία  μετατρέπει σε ηλεκτρική, η οποία μπορεί να φορτίσει τις συσκευές σας ή να την αποθηκεύσει φορτίζοντας την εσωτερική μπαταρία. Το σακίδιο διαθέτει μία σειρά από διαφορετικά καλώδια με υποδοχές, κατάλληλες για την φόρτιση δεκάδων διαφορετικών συσκευών πολλών κατασκευαστών. Η  εσωτερική μπαταρία εκτός από τις οπτικές ενδείξεις για την κατάστασή της, έχει την δυνατότητα να φορτιστεί και συμβατικά, μέσω μίας θύρας USB, με έναν συνηθισμένο φορτιστή ρεύματος ή  αυτοκινήτου ώστε να λειτουργεί ως εφεδρική σε περιόδους που δεν υπάρχει ηλιοφάνεια.

Αυτό το προϊόν έχει εύκολη και ασφαλή χρήση. Είναι το ιδανικό προϊόν για την καθημερινότητα και το ταξίδι.

Οδηγίες Χρήσης

 1. Πριν από την χρήση, αφαιρέστε τη προστατευτική μεμβράνη του ηλιακού συλλέκτη και καθαρίστε το με ένα μαλακό πανί. Τοποθετήστε το βύσμα στη θέση IN της μπαταρία. Τοποθετήστε την τσάντα στον ήλιο, θα δείτε ότι η κόκκινη ενδεικτική λυχνία θα ανάψει. Για να εκμεταλλευθείτε πλήρως την ηλιακή ακτινοβολία θα πρέπει ο συλλέκτης να «βλέπει» κάθετα τον ήλιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας φορτίζει η μπαταρία του συστήματος.
 2. Συνδέστε την ηλεκτρονική σας συσκευή ή το κινητό τηλέφωνο στη θέση out (έξοδος) της μπαταρίας, με το κατάλληλο βύσμα και γυρίστε τον διακόπτη στα δεξιά. Αμέσως θα παρατηρήσετε ότι η ηλεκτρονική σας συσκευή θα αρχίζει να φορτίζει. Η ενδεικτική λυχνία θα γίνει μαύρη.
 3. Συστήνεται η πρώτη πλήρης φόρτιση της μπαταρίας να γίνει με USB καλώδιο συνδεδεμένο με τον Η/Υ ή οικιακό ρεύμα. Μόλις το συνδέσουμε θα ανάψει ένα κόκκινο λαμπάκι το οποίο θα σβήσει μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση (2-4 ώρες).

Gaia Solar Bags –Τεχνικές προδιαγραφές τσάντας

 • Διαστάσεις: 23cm high x 8cm wide x 26cm deep 5liters
 • Θήκες : 3 εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, 1 εσωτερική θήκη με φερμουάρ, θήκη για κινητό και στυλό.
 • Θήκη φόρτισης:  με εσωτερικά καλώδια και μπαταρία ώστε να φορτίζετε το κινητό σας ενώ κινήστε ,έχοντας πάντα γρήγορη πρόσβαση σ’ αυτό.
 • Ιμάντας με ειδική ενίσχυση στον ώμο για άνετη μεταφορά
 • Tips: Δυνατότητα προσωρινής προσαρμογής σε σακίδιο μέσω των 2 clips του ιμάντα  που διαθέτει
 • Ύφασμα: 6000D shell, ελαφρύ και με UV resistant

Gaia Solar Bags –Τεχνικές προδιαγραφές ηλιακών φορτιστών.

 • Μια ηλιακή κυψέλη (panel) 2W κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής πλαστικό που παράγει ενέργεια από τον ήλιο. Είναι αδιάβροχο, ελαφρύ και κατασκευασμένο να αντέχει στην χρήση. Μπορεί να αντέξει υψηλές θερμοκρασίες έως 160Ο C.
 • Ισχύς: 2 Watt συνολικής ισχύος 5,5 Volts (selectable depending on charging Application).
 • Χρόνος Φόρτισης : 4-5 ώρες πλήρης ηλιακή φόρτιση είναι αρκετή για ένα κλασικό κινητό τηλέφωνο. (1 ώρα παρέχει περίπου 3 ώρες ομιλίας).
 • USB Μπαταρία Λιθίου γενικού τύπου με λειτουργία προστασίας του ηλεκτρικού κυκλώματος. Αποθηκεύει ενέργεια για χρήση οποιαδήποτε στιγμή τη χρειαστείτε. Είναι σχεδιασμένη να φορτίζεται αποτελεσματικά με το ηλιακό φως. Όταν βρίσκεται εκτός ήλιου, η μπαταρία μπορεί να φορτίζεται μέσω του καλωδίου USB ή προαιρετικά με κανονικό φορτιστή ηλεκτρικού ρεύματος ή με φορτιστή αυτοκινήτου (οι φορτιστές είναι πρόσθετοι). Έτσι η μπαταρία αυτή μπορεί να είναι διαρκώς χρήσιμη. Η εισαγωγή και εξαγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας είναι απολύτως σταθερή.
 • Χρόνος Φόρτισης μπαταρίας: πλήρης φόρτιση μπαταρίας σε 8-12 ώρες απευθείας έκθεσης στον ήλιο ή 4 ώρες φόρτιση με USB στο Laptop ή με μετασχηματιστή στην πρίζα ή το αυτοκίνητο.
 • Χωρητικότητα: 1,700mAh
 • Output: 5.5V, 500mA via USB port
 • Input: 4.8-12V, 650 mA
 • Σύνδεση με τις συσκευές μέσω θύρας USB ή 8 αντάπτορες που διαθέτει.

Handhelds

Apple: iPhone 1G, 2G, 3G, 3GS, 4G, iPod Touch, Classic, Nano, Shuffle BlackBerry: Bold 9700, Curve 8900, Pearl 8130, Storm 9530, Torch, Tour 9630
HTC: Eris, Evo, HD2,HD7 Hero, Incredible, Thunderbolt LG: Chocolate (requires optional adapter), Incite,Rumor Kodak: zi6, zi8 Motorola: Atrix, Backflip, Droid, Droid X, Pro and 2 Nintendo:DS with a USB charging cable Nokia: N72, N900, N97 Mini, X3, X6 Samsung: Epic,Charge, Galaxy S and X, Instinct, Mythic, RogueApple: iPad, iPad 2 BlackBerry:Playbook LG: T-Mobile G-Slate Samsung Galaxy Tab

Προειδοποιήσεις:

 • Προστατεύστε το από πολύ νερό και δυνατά χτυπήματα.
 • Να κρατάτε την επιφάνεια του πάνελ καθαρή και να αποφεύγετε τις γρατσουνιές.
 • Αν έχετε να το χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό, την πρώτη φορά είναι καλό να το αφήσετε 8 ώρες σε απόλυτη ηλιοφάνεια ή να φορτίσετε τη μπαταρία με USB σε παροχή ρεύματος.
 • Κάποια μοντέλα κινητών τηλεφώνων χρειάζονται ειδικό βύσμα για να χρησιμοποιήσουν τον φορτιστή. Στην περίπτωση αυτή τοο καλώδιο USB που χρησιμοποιείτε για φόρτιση από τον υπολογιστή σας μπορεί να χρησιμεύσει και για την ηλιακή φόρτιση.
 • Η μπαταρία δεν πρέπει να μείνει ανενεργή περισσότερο από 3 μήνες.

Εγγύηση

Σύμφωνα με την εταιρεία δίνεται 1 έτος εγγύηση για την τσάντα, τις θήκες και το ηλιακό panel και έξι μήνες εγγύηση για την μπαταρία.

 

Review

Τσαντάκι Solar Folegandros

Τσαντάκι Solar Folegandros

Τσάντα με solar panel ..

Write your review

28other products in the same category