ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Γιλέκο Αμάνικο Χακί Mil-Tec 10701101 Zoom

Γιλέκο Αμάνικο Χακί Mil-Tec

Γιλέκο Αμάνικο...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€24.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Κλασικό αμάνικο γιλέκο της εταιρείας Mil-Tec πολλών θέσεων ιδανικό για τη βόλτα, την πεζοπορία, το καμπινγκ, την εργασία κ.α.

Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από 80% Polyester και 20% Cotton με 14 διαφορετικές τσέπες για να οργανώσετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια και σιγουριά τα προσωπικά σας αντικείμενα και τον εξοπλισμό σας.

Εσωτερικά στη πλάτη διαθέτει δίιχτυ mesh που επιτρέπει στην σωστή αναπνευσιμότητα του γιλέκου ώστε να μην ιδρώνετε. Στο μπροστινό μέρος ασφαλίζει με φερμουάρ.

Εσωτερικά διαθέτει τέσσερις τσέπες δύο σε κάθε πλευρά. Δύο στο στήθος που ασφαλίζουν με φερμουάρ κάθετου προσανατολισμού (16 x 16 cm) και δύο οριζόντιου προσανατολισμού που σφραγίζουν με velcro/σκρατς (11 x 17 x 3 cm).

Επιπλέον εξωτερικά στην πλάτη φέρει  η μεγάλη θήκη κάθετου προσανατολισμού που ασφαλίζει με φερμουάρ διαστάσεων 40 x 31 x 4cm, ιδανική για έγγραφα, μικρά εργαλεία, γάντια και χάρτες.

Στο μπροστινό μέρος ξεκινώντας από το πάνω μέρος του γιλέκου προς τα κάτω περιγράφονται οι παρακάτω θήκες/τσέπες του γιλέκου που αντιστοιχούν μια σε κάθε κάθε πλευρά και είναι οριζόντιου προσανατολισμού:

  • Τσέπες διαστάσεων 11x11x3.5cm που ασφαλίζουν με velcro/σκρατς και διαθέτουν κρίκο για να κρεμάσετε τυχόν εξοπλισμό όπως π.χ φακό
  • Τσέπες διαστάσεων 14.5x10x2.5cm που ασφαλίζουν με διπλά κουμπιά τύπου clip
  • Τσέπες διαστάσεων 19x13x4 cm που ασφαλίζουν με φερμουάρ.

Επιπλέον επάνω στις προαναφερόμενες, χαμηλά τσέπες είναι προσαρμοσμένες δύο επιπλέον που μας επιτρέπουν να αποθηκεύσουμε περισσότερα αντικείμενα ιδιαίτερα αν είναι μικρού μεγέθους όπως π.χ αναπτήρας, κλειδιά και οτιδήποτε χρειαστεί.

  • Στην δεξιά πλευρά υπάρχουν δύο μικρές κάθετου προσανατολισμού που ασφαλίζουν με velcro/σκρατς διαστάσεων 7 x 10 x 1.2 cm και 
  • Στην αριστερή πλευρά υπάρχει μία οριζόντιου προσανατολισμού κλείνει με διπλα κουμπιά τύπου clip και velcro/σκρατς διαστάσεων 15 x 9 x 1.2 cm.

Το αμάνικο γιλέκο της Mil-Tec μπορεί να συνδιαστεί με ποικίλους τρόπους ντυσίματος ενώ μπορεί να σας συνοδεύσει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και εργασία.

Παρακαλώ επιλέξτε το μέγεθος σας  από την μπάρα επιλογών παρακάτω.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Γιλέκο Αμάνικο Χακί Mil-Tec

Γιλέκο Αμάνικο Χακί Mil-Tec

Γιλέκο Αμάνικο...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.