ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TWW-900 TWW-900 Zoom

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TWW-900

Ισοθερμικές Κάλτσες με Borgolon...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€9.00


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Η Τσέχικη εταιρεία Lasting παρουσιάζει ένα ακόμη μοντέλο λεπτής ισοθερμικής κάλτσας για καθημερινά υποδήματα κατασκευασμένες με σύνθεση από Borgolon που διατηρεί την ισορροπία σε βακτηρία κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες που προκαλούνται αυξομειώσης θερμοκρασίας.

Ισοθερμικές κάλτσες που φροντίζουν να σας κρατήσουν ζεστούς ακόμη και σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -10οC μέχρι και + 20οC.

Σύνθεση:

65%  Borgolon-Polyamide
30%  Polycolon-Polypropylene
5%    Lycra

Ιδανικές για μέγεθος ποδιού Νο. 42-45. Έπειτα από δοκιμή μπορούν λόγω ελαστικότητας να φορεθούν πολύ άνετα από νούμερα 41 έως 46.

 

http://www.army-market.gr/images/lasting/all-year-lasting.gifAll Year http://www.army-market.gr/images/lasting/hard-lasting.gif Hard  http://www.army-market.gr/images/lasting/stop-bacteria-lasting.gif Stop Bacteriahttp://www.army-market.gr/images/lasting/protective-zone_lasting.gif Protective Zone

http://www.army-market.gr/images/lasting/fine-sewn_lasting.gif Fine Sewn http://www.army-market.gr/images/lasting/extremely-expansible-welt-lasting.gifExtremely Expansible http://www.army-market.gr/images/lasting/elastic-bandage_lasting.gif Elastic Bandage

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TWW-900

Ισοθερμική Κάλτσα Lasting TWW-900

Ισοθερμικές Κάλτσες με Borgolon...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

29προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.