ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Αναπνευστήρας Flow XDive

Αναπνευστήρας Flow που συνδέεται με τις περισσότερες μάσκες...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€12.30

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 1 πόντο.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Αναπνευστήρας της εταιρείας XDive μοντέλο Flow που συνδέεται εύκολα με τις περισσότερες μάσκες θαλάσσης για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις μαγευτικές εικόνες του βυθού για περισσότερη ώρα. Διαθέσιμος σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Κατασκευασμένος από συνδυασμό ανθεκτικού, μαλακού και εύκαμπτου υλικού TPR που αναδύεται γρήγορα και επιπλέει σε περίπτωση που σας πέσει στη θάλασσα. Η κατασκευή του χωρίς ενώσεις αλλά ως ένα συνεχόμενο κομμάτι παρέχει στον χρήστη εύκολο άδειασμα του σωλήνα από το νερό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα έστω μικρής ποσότητας νερού και προσφέρει ομαλή αναπνοή.

Επίσης αποφεύγονται προβλήματα όπως αυτά του διαχωρισμού επιστομίου από τον σωλήνα και εισροής μικρής ποσότητας νερού στο σημείο ένωσης επιστομίου – σωλήνα όπως μπορεί να συμβεί στους υπόλοιπους αναπνευστήρες.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Αναπνευστήρας Flow XDive

Αναπνευστήρας Flow XDive

Αναπνευστήρας Flow που συνδέεται με τις περισσότερες μάσκες...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

27προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.