ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€


 

Τσαντάκι Φαρμακείου IFAK OD Warrior Assault

Τσαντάκι μεταφοράς φαρμακείου molle...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€28.80

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Τσαντάκι φαρμακείου IFAK της εταιρείας Warrior Assault σε χακί χρώμα για να μεταφέρετε οργανωμένα το κιτ σας πρώτων βοηθειών.

Προσαρμόζεται σε γιλέκο μάχης, τσάντα με σύστημα molle ή warrior belt χάρη στους δύο ιμάντες molle που διαθέτει στο πίσω μέρος ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε και έξτρα θήκες στα πλαινά όπως θήκη tourniquet.

Έχει διαστάσεις 18x10x8cm, εξωτερικά στο καπάκι το σημείο με velcro εξυπηρετεί για την τοποθέτηση σημάτων όπως σήμανσης φαρμακείου ή ομάδα αίματος. Επίσης στο πίσω μέρος εξωτερικά υπάρχει θέση αποθήκευσης ψαλιδιού.

Εσωτερικά είναι εξοπλισμένο με ιμάντα που στην άκρη έχει πλαστικό δαχτύλιο ώστε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να τον τραβήξετε και να εμφανιστεί όλος ο εξοπλισμός ταυτόχρονα ώστε να γλυτώσετε χρόνο.

Το τσαντάκι φαρμακείου IFAK Warrior Assault δεν περιέχει κανένα προϊόν φαρμακείου.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσαντάκι Φαρμακείου IFAK OD Warrior Assault

Τσαντάκι Φαρμακείου IFAK OD Warrior Assault

Τσαντάκι μεταφοράς φαρμακείου molle...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.