-15%
Στολή BDU 2.0 Ελληνικής Παραλλαγής Pentagon K02001-K05001-56-2.0 Zoom

Στολή BDU 2.0 Ελληνικής Παραλλαγής Pentagon

Στολή BDU 2.0 Ελληνικής παραλλαγής της εταιρείας Pentagon

Τελευταία Κομμάτια κλείνει ο κωδικός

Περισσότερες λεπτομέρειες

€64.90

€54.90

-€10.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 5 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Στολή χρώματος ελληνικής παραλλαγής της εταιρείας Pentagon BDU 2.0 ιδανική για όσους υπηρετούν στο στρατό και επιθυμούν να αποκτήσουν κάτι ιδιαίτερο ποιοτικά και κατασκευαστικά ανώτερο από κλασικά.Ο τύπος κατασκευής του υφάσματος είναι σε ύφασμα Rip-Stop με βάρος ύφανσης 215gr και σύνθεση 65% Polyester & 35% Cotton.

Χιτώνιο BDU 2.0:

Βελτιωμένο σε θέμα ποιότητας σε σχέση με το παλιό από θέμα χρώματος, ενίσχυση στις ραφές και καλύτερη εφαρμογή. Οι τσέπες του σε αντίθεση με τις παλαιές είναι ελαφρώς μεγαλύτερες με αναδιαμορφωμένη σχεδίαση ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη χωρητικότητα για μεταφορά αντικειμένων.

Επάνω από την κάθε τσέπη έχει ραφτεί τμήμα velcro ώστε να τοποθετηθούν το όνομα και για όσους χρειαστεί η ειδικότητα ή ομάδα αίματος κ.α.

Στην μανσέτα που βρίσκεται στο τελείωμα του μανικιού διαθέτει διπλό κουμπί για καλύτερη εφαρμογή και άνοιγμα για να μπορεί να διπλώνει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παντελόνι BDU 2.0:

Σε αντίθεση με το παλιό που φέρει κουμπιά, στο νέο αυτά αντικαταστάθηκαν με φερμουάρ ΥΚΚ αυτοασφαλιζόμενο για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα.

Το κεντρικό κουμπί στην μέση είναι "Span Button" της εταιρείας Prym ενώ υπάρχει δεύτερο εσωτερικά ασφαλείας για την αποφυγή ανοίγματος το κεντρικού.

Στο πίσω μέρος υπάρχει επιπλέον ύφασμα για ενίσχυση εναντία στις τριβές ώστε να έχει περισσότερη αντοχή στο χρόνο κάτω από σκληρές συνθήκες εργασίας.

Την αντοχή στο χρόνο υπογράφει η ενισχυμένη τριπλοραφή στις πλάγιες εσωτερικές και εξωτερικές ραφές ενώ στα υπόλοιπα σημεία οι ραφές είναι διπλές με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη αντοχή του.

Οι τσέπες του όπως και στο χιτώνιο είναι ελαφρώς μεγαλύτερες ενώ το κλείσιμο της τσέπης έχει σχεδιαστεί στο μπροστά της μέρος να κλείνει με velcro για γρήγορη πρόσβαση στο χώρο της τσέπης ενώ το πίσω μέρος ασφαλίζει με κουμπί για αποτροπή πτώσης αντικειμένων.

Τέλος ψηλά δεξιά στο μηρό υπάρχει τσεπάκι τύπου "φιλέτο" με διαστάσεις 9cm *16cm στο οποίο ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει π.χ. κινητό, μαχαίρι, γεμιστήρα, πολυεργαλείο κ.α.

Τώρα και νέα υπηρεσία από το κατάστημα μας όπου μπορείτε αν επιθυμείτε να επιλέξετε να σας αποστείλουμε την στολή έτοιμη ραμμένη με τα διακριτικά κάνοντας σας δώρο τα ραφτικά αξίας 5€.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Στολή BDU 2.0 Ελληνικής Παραλλαγής Pentagon

Στολή BDU 2.0 Ελληνικής Παραλλαγής Pentagon

Στολή BDU 2.0 Ελληνικής παραλλαγής της εταιρείας Pentagon

Τελευταία Κομμάτια κλείνει ο κωδικός

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

20προϊόντα στην ίδια κατηγορία