Σακίδιο Στρατού Warrior Assault X300 55Lt

Στρατιωτικό σακίδιο επιχειρήσεων Warrior Assault...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€260.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 26 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Σακίδιο πλάτης της εταιρείας Warrior Assault σε χακί χρώμα χωρητικότητας 55 λίτρων με ειδικό σχεδιασμό που το καθιστούν ιδανικό για επιχειρησιακή χρήση σε διαφορετικά πεδία.

Σχεδιασμένο από μονάδες ειδικών δυνάμεων για την μέγιστη λειτουργικότητα. Ποιοτικά ισχυρό αλλά και ελαφρύ, προσφέρει ευελιξία ταχύτητα και οργάνωση. Ο στενός του σχεδιασμός επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ειδικά σε απαιτητικά πεδία μάχης όπως κτήρια ή μονοπάτια στη φύση με πυκνή βλάστηση.

Διαθέτει ανατομική πλάτη με pads αφρού και δίχτυ mesh για καλύτερη στήριξη και διαπνοή, οι ιμάντες πλάτης είναι επίσης ενισχυμένοι με πλάτος 8cm. Tο σύστημα στήριξης μπορεί να ρυθμιστεί στο ύψος για να το προσαρμόσετε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Εξοπλισμένο με κρίκους D-rings για να κρεμάτε μικροαντικείμενα του εξοπλισμού σας, δένει στη μέση και το στήθος με ιμάντες που ασφαλίζουν με κλιπ πλαστικό UTX Duraflex. Η ζώνη μέσης εξωτερικά διαθέτει και σύστημα molle ενώ είναι πλήρως αποσπώμενη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά.

Η μεγάλη κεντρική θέση έχει διαστάσεις 60x30x22cm και εσωτερικά διαθέτει θέση για στερέωση μακρόστενων αντικειμένων. Η πλάτη είναι εξοπλισμένη με λεπτό πλαστικό τμήμα που κρατά την πλάτη σε ευθεία ώστε να μην λυγίζει και παράλληλα προσφέρει για επιμερισμό του βάρους της πλάτης. Το καπάκι της κύριας θέσης ασφαλίζει με φερμουάρ το οποίο διαθέτει ξεχωριστή θέση και σύστημα molle.

Εξωτερικά στο κέντρο του σακιδίου έχει προσαρμοστεί θήκη που ανοίγει σε σχήμα U διαστάσεων 32x25x10cm με δίχτυ εσωτερικά κάτω από το καπάκι που προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του σακιδίου ώστε να μην βρίσκει άνετα ο χρήστης προσωπικά του αντικείμενα.

Επιπρόσθετα φέρει δύο πλαϊνές εξωτερικές θήκες διαστάσεων 40x17cm όπου στην δεξιά εσωτερικά της υπάρχουν δυο μικρότερες θέσεις για αποθήκευση μικροαντικειμένων, ενώ στην αριστερή εσωτερικά υπάρχουν ελαστικοί ιμάντες για τοποθέτηση και συγκράτηση αντικειμένων όπως υλικά φαρμακείου, φακός κλπ.

Επίσης στις εξωτερικές πλαϊνές θέσεις υπάρχει σύστημα molle και από δύο ιμάντες σύσφιξης και συγκράτησης όπου μπορείτε σε αυτούς να μεταφέρετε την σκηνή ή το υπόστρωμα σας.

Στο κάτω μέρος του σακιδίου υπάρχουν δύο θέσεις αποθήκευσης μία με διαστάσεις 32x9x8cm και οπή αποστράγγισης και μία 17x33x8cm στην οποία βρίσκεται συσκευασμένο το κάλυμμα αδιαβροχοποίησης του σακιδίου.

Το X300 της εταιρείας Warrior Assault είναι το απόλυτο σακίδιο για την υπηρεσία είτε σαν απλός σάκος μεταφοράς είτε σαν ένα πλήρες άκρως επιχειρησιακό σακίδιο.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σακίδιο Στρατού Warrior Assault X300 55Lt

Σακίδιο Στρατού Warrior Assault X300 55Lt

Στρατιωτικό σακίδιο επιχειρήσεων Warrior Assault...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία