-10%

Σετ Ισοθερμικά RONO-ROLO Lasting Seamless

Σετ ισοθερμικά Rono-Rolo της εταιρείας Lasting

Περισσότερες λεπτομέρειες

€100.00

€90.00

-€10.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 9 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Σετ Heavy ισοθερμικό Rono-Rolo της Τσέχικης εταιρείας Lasting που μπορείτε να το αγοράσετε και σε σετ έχοντας μια μικρή έκπτωση λόγω επιλογής. Με το παρόν σας αποστέλουμε σετ το Rono και το Rolo που αποτελεί ιδανική λύση ενάντια στο πολύ κρύο. 

Η εταιρεία έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σετ ισοθερμικών με βάρος πλέξης 260gr.

Η σύνθεση του είναι 60% Polyamide 35% Polypropylene 5% Elastane Λύκρα που προσφέρει ελαστικότητα στο ύφασμα. Οι ελάχιστες δυνατές ραφές επιτρέπουν την μέγιστη άνεση και κινητικότητα. Τέλειο στρώσιμο εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμομόνωση.

Φέρει ανατομικά τοποθετούμενες ζώνες, οι οποίες εξασφαλίζουν τον άριστο εξαερισμό του σώματος και την ταχύτερη εξάτμιση του ιδρώτα.

Έχει ήδη δοκιμαστεί και η άποψη όσων το φόρεσαν είπαν πως είναι εξαιρετικό. Ιδανικό για επιχειρησιακή χρήση κάτω από άσχημε καιρικές συνθήκες το και μπορεί να φορεθεί από delivery, αστυνομικούς, λιμενικούς, στρατιωτικούς κλπ. 


/images/lasting/winter_lasting.gif Winter    /images/lasting/freezing-temp_lasting.gif Freezing Temp./images/lasting/silver-protection_lasting.gifSilver Protect./images/lasting/stop-bacteria_lasting.gif STOP BACT. /images/lasting/quick-drying_lasting.gif Quick Dry/images/lasting/seamless-knitting_lasting.gifSeam. knit./images/lasting/flat-fine-seam_lasting.gifFlat fine seam/images/lasting/lycra_lasting.gifOriginal Lycra

!ΠΡΟΣΟΧΗ! διότι έχουν φοβερή ελαστικότητα και ανοίγουν ως μέγεθος.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σετ Ισοθερμικά RONO-ROLO Lasting Seamless

Σετ Ισοθερμικά RONO-ROLO Lasting Seamless

Σετ ισοθερμικά Rono-Rolo της εταιρείας Lasting

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε