ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Θήκη Χάρτη Αδιάβροχη Large Tiger

€27.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Ειδική αδιάβροχη θήκη Large μεγέθους για να τοποθετείτε τον χάρτη σας κατά την συμμετοχή σας σε ασκήσεις με βάρος μόλις 250gr.

Είναι χρώματος πράσινο και διαθέτει πληθώρα από χρηστικές θήκες που εξυπηρετούν στο γίνει ευκολότερο το έργο την ώρα χρήσης μιας και προσφέρει πλήρη οργάνωση.

Διαθέτει μια θήκη χάρτη, εσωτερικές υποδοχές για στυλό-μολύβια, πυξίδα ή τηλέφωνο ή gps, σημειωματάριο, μικρό φακό κλπ. Το μέγεθος γενικής θήκης μεταφοράς των προαναφερόμενων της πλήρως ανοικτή είναι 20 * 19 * 2 cm

Η θήκη ανοίγει και κλείνει με ελαστικούς ιμάντες όπως απεικονίζεται στην εικόνα. Τέλος η καινοτομία της παρούσης έγκειται στο γεγονός ότι η εσωτερική θήκη όπου τοποθετείται ο χάρτης ξεκολλά με velcro κάτι που διευκολύνει την χρήση της. Το μέγεθος της πλήρως ανοικτή είναι large από 56 *38 cm

/images/TT_map_case_large_open.jpg

Παρουσίαση της θήκης μεταφοράς του χάρτη ανοικτή, με την αποσπώμενη την θήκη χάρτη.

* χρώμα του προϊόντος είναι πράσινο και όχι camo.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Θήκη Χάρτη Αδιάβροχη Large Tiger

Θήκη Χάρτη Αδιάβροχη Large Tiger

Θήκη χάρτη

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.