ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

-26%
Μπουφάν Πυροσβεστικής Chris Zoom

Μπουφάν Πυροσβεστικής Chris

Μπουφάν Fly με γιακά

Περισσότερες λεπτομέρειες

€65.00

€48.00

-€17.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 4 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Μπουφάν ασυναγώνιστης ποιότητας τύπου flight με γιακά σε δύο χρωματισμούς μπλε και μαύρο από την Εταιρεία Chris για την Πυροσβεστική.

Διαθέτει όπως όλα τα μπουφάν της ίδιας κατηγορίας πλαϊνές τσέπες που κλείνουν με καπάκι και φέρει τσέπη με φερμουάρ στο μανίκι. Επίσης διαθέτει εσωτερική επένδυση για να σας κρατά ζεστούς.

Φέρει όλα τα απαραίτητα σήματα της Πυροσβεστικής στο στήθος, τα μανίκια και την πλάτη στην οποία αναγράφει ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Παρακαλώ διαλέξτε με προσοχή του νούμερο σας από την κυλιόμενη μπάρα επιλογών.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μπουφάν Πυροσβεστικής Chris

Μπουφάν Πυροσβεστικής Chris

Μπουφάν Fly με γιακά

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.